Oyun odaklı kasa toplayacağım ama normalde hep laptop kullandığım için nasıl kasa toplanır, hangi şey neye uyumludur vb. şeyleri bilmiyorum. İnternette satılan hazır sistemler güvenilir midir veya direk uğraşmak isteyen olursa neler almam gerektiğini yazabilir mi? Bütçem 40 bin TL.
Oyun odaklı kasa toplayacağım ama normalde hep laptop kullandığım için nasıl kasa toplanır, hangi şey neye uyumludur vb. şeyleri bilmiyorum. İnternette satılan hazır sistemler güvenilir midir veya direk uğraşmak isteyen olursa neler almam gerektiğini yazabilir mi? Bütçem 40 bin TL.
GAMING-DUAL7800XT Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD RYZEN 5 7500F ASUS RX 7800 XT ekran kartı ile oluşturulmuştur.
www.gaming.gen.tr
RAM'leri 2x16, kasayı da FSP seçerek 37.386,17 ₺'ye alabilirsiniz.
En ucuz DeepCool AK620 ZERO DARK İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool AK620 ZERO DARK İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 2.498,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply özelliklerini incele, 1.979,97 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Biostar B650MP-E PRO AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Biostar B650MP-E PRO AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.256,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
PC hocası 9 ve 12'de coil whine var diyorlar YouTube yorumlarda ve birçok yerde.
ASUS Dual'e özel bir şey mi sizce? Şans işi diyorlar ama işimizi şansa bırakmamak gerek.
Ona göre insanlara bu sistemi önereceğim, önerilir mi yine de
PC hocası 9 ve 12'de coil whine var diyorlar YouTube yorumlarda ve birçok yerde.
ASUS Dual'e özel bir şey mi sizce? Şans işi diyorlar ama işimizi şansa bırakmamak gerek.
Ona göre insanlara bu sistemi önereceğim, önerilir mi yine de
Birçok ekran kartında olabiliyormuş bu sorun ama PC hocasının YouTube videolarnıda ve Gaming gen sitesindeki yorumlarda olsun forumlarda olsun bu sorunu yaşayanlar mevcut.
O kadar para veriyoruz işimizi şansa bırakmayalım, insanları yanlış yönlendirmeyelim istedim.
Ben öneri yapınca da belirtiyorum, çözümü vardır umarım