40 bin TL PC toplama

Bütçe
40000

yusufmirzas

Centipat
Daha fazla  
Oyun odaklı kasa toplayacağım ama normalde hep laptop kullandığım için nasıl kasa toplanır, hangi şey neye uyumludur vb. şeyleri bilmiyorum. İnternette satılan hazır sistemler güvenilir midir veya direk uğraşmak isteyen olursa neler almam gerektiğini yazabilir mi? Bütçem 40 bin TL.

32 GB RAM
1TB SSD olursa iyi olur

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun odaklı kasa toplayacağım ama normalde hep laptop kullandığım için nasıl kasa toplanır, hangi şey neye uyumludur vb. şeyleri bilmiyorum. İnternette satılan hazır sistemler güvenilir midir veya direk uğraşmak isteyen olursa neler almam gerektiğini yazabilir mi? Bütçem 40 bin TL.

32 GB RAM.
1TB SSD olursa iyi olur.

Şuna bir bakabilirsin.

Ekipmanlar dahil mi monitör vs.

Eğer dahil değilse bunlar toplam 38699 TL yapıyor kasa yok onu da kendiniz seçin.

İşlemci düşük kaldı ama ileride yükseltirsiniz zaten o yüzden güzelde bir hava soğutma önerdim.

Son düzenleme:
PC hocası 9 ve 12'de coil whine var diyorlar YouTube yorumlarda ve birçok yerde.
ASUS Dual'e özel bir şey mi sizce? Şans işi diyorlar ama işimizi şansa bırakmamak gerek.
Ona göre insanlara bu sistemi önereceğim, önerilir mi yine de

PC hocası 9 ve 12'de coil whine var diyorlar YouTube yorumlarda ve birçok yerde.
ASUS Dual'e özel bir şey mi sizce? Şans işi diyorlar ama işimizi şansa bırakmamak gerek.
Ona göre insanlara bu sistemi önereceğim, önerilir mi yine de
Nasıl yani ekran kartından mı geliyor muş ?
Bende rtx3060 var ondada CW var .

Nasıl yani ekran kartından mı geliyor muş?
Bende RTX 3060 var onda da CW var.

Birçok ekran kartında olabiliyormuş bu sorun ama PC hocasının YouTube videolarnıda ve Gaming gen sitesindeki yorumlarda olsun forumlarda olsun bu sorunu yaşayanlar mevcut.
O kadar para veriyoruz işimizi şansa bırakmayalım, insanları yanlış yönlendirmeyelim istedim.
Ben öneri yapınca da belirtiyorum, çözümü vardır umarım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı