40 bin TL sistem önerisi

JaZ

Femtopat
Daha fazla  
Şimdi konumuz şu; ben 25 yaşında bir yazılım mühendisiyim. Benim projeler için bir Game/Work Sistem'e ihtiyacım var. Aslında bu konularda bilgi sahibiydim ama zaman hızla geçti ve benim hatırladığım çıkan son ekran kartı GTX 1050 Ti üzerinden 7 sene geçti ki hala GTX 1050 Ti kullanıyorum ve bana uzun süre dayandı fakat artık yeni yazılım güncellemelerini ve büyük projeleri kaldıramıyor ve çöküyor. Ayrıca işlemci olarak da 7 yılı aşkın süredir Intel i7-6800K kullanıyorum. Darboğaz yapmayan iki uyumlu parça olduğu için tercih etmiştim ve bu sisteme elveda deme vakti geldi. Ben de bu donanım işlerini anlayabilecek bir forum ararken Technopat forum sitesini keşfettim. Bütçe olarak da bu sistemi toplamak için 2 yıldır çabalıyorum, 40.256TL bütçe biriktirdim. Öneriler için bekliyorum. CPU-GPU-RAM-disk-SSD-case olarak bir tam sistem toplamak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitörünüz var mı ve sadece iş için mi kullanacaksınız?
Kullandığınız programlar genel olarak işlemci ağırlıklı mı, ekran kartı ağırlıklı mı?

Her yerde seni görüyorum bu ne reis gizli adminsin galiba konuları bizden önce cevaplıyorsun :D

40,980.

Monitörünüz var mı ve sadece iş için mi kullanacaksınız?
Kullandığınız programlar genel olarak işlemci ağırlıklı mı,ekran kartı ağırlıklı mı?
Monitör'üm yok. Genel olarak Unity, Unreal Engine kullanıyorum ve PyCharm kullanıyorum Premiere ve benzeri programlarda kullandığım için İşlemci.

40,980.
4070 ne ki? ben eminim ki iyi bir karttır. araştırdım da geldim ray tracing falan bişey çıkmış tamam iyi bir ekran kartı.

Monitör'üm yok. Genel olarak Unity, Unreal Engine kullanıyorum ve PyCharm kullanıyorum Premiere ve benzeri programlarda kullandığım için İşlemci.
40K bütçeye monitör dahil mi?
Oyun oynamayacaksanız,arada film,video izlerim derseniz 60/75 Hz IPS panel monitör işinizi görecektir.

4070 ne ki? ben eminim ki iyi bir karttır. araştırdım da geldim ray tracing falan bişey çıkmış tamam iyi bir ekran kartı.
İşlemciyi attım ya zaten.

40,980.
bu m2 ssdleride duymuşdum kaliteli ve hızlı diyorlar shorts videosundaydı. çok sağolun bu arada.

yok aga görmemişim pardon

40K bütçeye monitör dahil mi?
Oyun oynamayacaksanız,arada film,video izlerim derseniz 60/75 Hz IPS panel monitör işinizi görecektir.
oyun için monitör olarak 160hz falan alıcam yani arada lol cs falan giriyorum.

Çok sağolun bu sistemi satın alacağım galiba şuan araştırdım ve çok iyi bir sistem.

40,980.
@messinicocugu sıkıntı var mı hocam?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı