40 bin TL sistem önerisi

işlemci olarak amd mi nvidia mı
ekran kartı olarak intel mi ryzen mi
cevaplarsanız güzel bi sistem bakabilirim

Alttaki sistem alınacaksa SSD 1TB Crucial P3 yapın.

DDR4 Kart ısınma sorunlu ayrıca kötü.

DDR4 kart ısınma sorunlu ayrıca kötü.

Kopyalanmış vardı hocam atayım dedim, ben arkadaşın yerinde olsam 1. sistemi alırdım haklısınız.

işlemci olarak amd mi nvidia mı
ekran kartı olarak intel mi ryzen mi
cevaplarsanız güzel bi sistem bakabilirim
Tam tersi olacaktı ama siz bilirsiniz.

Hocam bu Gamerbase | AMD Ryzen 5 8400F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 7900 GRE 16 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com varken 7800XT alınmalı mı ki?

Bu tarz sistemlerde fiyatı düşük göstermek için RAM, SSD, anakart, kasa, psu ürünlerinde çerçöp koyuluyor genelde.

Anakartı adam gibi B650, ramleri 2x16 6000 MHz CL36 (ya da daha aşağısı), SSDyi 5000 ya da 6000 MHz civarı okuma yazma hızlı bir gen4 m.2, güzel bir kasa ve iyi bir güç kaynağı seçince o ilk baştaki 40 altı sistem 48k oluyor.

Mesela bu o attığın Shark 7A sistem

Shark 7A.jpg

Bu da QP Aeon

aeon.jpg

İşlemci, anakart, SSD aynı, kasalar da eşdeğer, Aeon'da ramler CL30, ekran kartı Palit yerine Asus ve PSU daha iyi.

Bu tarz sistemlerde fiyatı düşük göstermek için RAM, SSD, anakart, kasa, PSU ürünlerinde çerçöp koyuluyor genelde.

Anakartı adam gibi B650, RAM'leri 2x16 6000 MHz CL36 (ya da daha aşağısı), SSD'yi 5000 ya da 6000 MHz civarı okuma yazma hızlı bir gen4 M.2, güzel bir kasa ve iyi bir güç kaynağı seçince o ilk baştaki 40 altı sistem 48k oluyor.

Mesela bu o attığın Shark 7A sistem

Eki Görüntüle 2315518

Bu da QP Aeon

Eki Görüntüle 2315521

İşlemci, anakart, SSD aynı, kasalar da eş değer, Aeon'da RAM'ler CL30, ekran kartı Palit yerine ASUS ve PSU daha iyi.

Onu opsiyonel olarak attım asıl önerim onun üstündeki zaten.

Kafa kafaya gidiyorlar zaten, sizde işlemci daha düşük SSD gibi şeyler daha kalitesiz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı