40 bin TL sistem önerisi

Bütçe
30-40bin tl

ezwb

Hectopat
Daha fazla  

30-40 bin TL bütçem var ve bu sistemi almayı düşünüyorum ama kasası ve PSU'su hakkında emin olamadım. Sipariş öncesi değiştirmemin iyi olacağı tavsiye edeceğiniz değişiklikler nelerdir?

İşlemci soğutucusunu da sıvı soğutucu almam konusunda sizce fiyatına değer mi? Sitede ekletmeli miyim? Etkisi göze değer midir ya da bu sistemin sıvı soğutucuya ihtiyacı olur mu?

RAM'i 32 GB 16x2 olarak ekletmeyi düşünüyorum. 6000MHz, CL36 ya da 30 sitedekilerden.

Bütçeme 2K çözünürlüklü bir monitör de dahil ama henüz fiyat olarak uygun bir çözüm bulamadım. Tavsiyelerinize muhtacım.

Anakart yönünde de bir sıkıntı çıkar mı sizce? Ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hazır sistem olduğu için anakartta sorun çıkmaz PSU'yu göremedim Everest Gamepower gibi markalar ise uzak durun sistem sağlam güzel bir sıvı soğutma almanı öneririm sıcaklık farkı fazla oluyor RAM'leri arttırmak doğru bir karar zaten yeni oyunlar artık 32 GB RAM istiyor monitör olarak XG27acs öneririm hem IPS 2K 180 Hz aşağı yukarı sağa sola çevirebiliyorsun yeni bir stant almana gerek kalmaz.

30-40 bin TL bütçem var ve bu sistemi almayı düşünüyorum ama kasası ve PSU'su hakkında emin olamadım. Sipariş öncesi değiştirmemin iyi olacağı tavsiye edeceğiniz değişiklikler nelerdir?

İşlemci soğutucusunu da sıvı soğutucu almam konusunda sizce fiyatına değer mi? Sitede ekletmeli miyim? Etkisi göze değer midir ya da bu sistemin sıvı soğutucuya ihtiyacı olur mu?

RAM'i 32 GB 16x2 olarak ekletmeyi düşünüyorum. 6000MHz, CL36 ya da 30 sitedekilerden.

Bütçeme 2K çözünürlüklü bir monitör de dahil ama henüz fiyat olarak uygun bir çözüm bulamadım. Tavsiyelerinize muhtacım.

Anakart yönünde de bir sıkıntı çıkar mı sizce? Ne düşünüyorsunuz?
Kasayı cmt318 yapabiliyorsanız yapın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı