40 bin TL sistem tavsiyesi

Rica ederim alabilirsin.

Ona gerçeği kim söylemek ister

Hayır dostum, toplayarak daha ucuza getiremezsin. Hazırlar her zaman daha ucuz olur. Örneğin, ben MSI'ım sen AMD sin. Diyorum ki benim H610M anakartımı koyun sisteme toplu satalım hem sana faydası dokunur hem bana. Sen diyorsun ki tamam hem ben kar ediyorum hem sen. Ama sen anlaşma yapmayıp o ekran kartını tek satarsan hem daha pahalıya satarsın hem de daha az satarsın ve çok da kar edemezsin. Olay bu.

Son düzenleme:
Arkadaşlar,

Prime'ın tavsiyesi (kendisi yetkili bir abiye benziyor) ve forumda yaptığım araştırmalara göre hazır sistemlerde seçici geçirgenlik olduğuna kanaat getirdim dolayısıyla aynı sistemi (hatta belki daha iyisini) el ile toplarsak daha uyguna geleceği konusunda ikna olmuş durumdayım. Herhalde montajını yaparız bir şekilde.

Intel sevdamdan da vazgeçip 7500F veya 7600 seçeceğim gibi,
Diğer parçalara karar verdikten sonra ( anakart kesinlikle MSI olur ) buraya yazacağım ki siz de destek olursanız uyum sorunu var mı vesaire diye çok memnun olurum.

Stay tuned.

Al işte, herkes başka birşey söylüyor Bu konuda emin miyiz böyle olduğundan? Neden o zaman "o paraya hazır alma topla daha iyi" diye yorumlar görüyorum sürekli?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hazir istersen yukarida attigim 4070 Ti sistem. Toplama istersen attigimi alabilirsin. İkisi de alinir.

Çünkü hocam bazı hazırlar var mesela 50k ya 10klık sistem veriyor adam da onu alacağına topla daha iyi manasında yazıyor anladın mı?

Çünkü hocam bazı hazırlar var mesela 50k ya 10klık sistem veriyor adam da onu alacağına topla daha iyi manasında yazıyor anladın mı?

Baktığım zaman tüm argümanlar mantıklı, madem öyle o zaman hazır sistem yönelirim bende ancak kafamda bir soru var işletim sistemi ile alakalı,

Benim emektardaki Windows 10'u taşıyabiliyor muyum yoksa sıfırdan Windows mu almam gerekecek? Maşallah fiyatlar 3-4K onların da, ne yapacağım?

Al hocam güle güle kullan sıfır sıkıntı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…