40 bin TL sistem tavsiyesi

Çok teşekkürler, teker teker parçaları toparlayıp toplamak gibi bir tecrübem ne yazık ki hiç yok. Ancak DDR 5 sistem olması gerekliliğini az önce birkaç kez okudum o yüzden en azından bir başlangıç noktam var. Başlangıç noktası: DDR 5.

Şu iki sistemi keşfettim, yorumlarınız nelerdir?

AMD 7500F ile ilgili, 7600'e yükseltirsem çok daha iyi olacağını da okumuştum, o yüzden onu o şekilde yaptım, 41.5 civarı rakamlara geliyor. ( Intel hala 1. tercihim )

Bu arada, Trendyol ile daha önce yaşadığım ve çevreden duyduğum olumsuzluklardan ötürü alışveriş artık yapmıyorum.

Çok teşekkürler.

Rica ederim alabilirsin.

Abi Trendyol en iyisi teknolojik ürün açısından sana bu ürünü önerebilirim harika hepsi dahil toplamaya gerek yok kulaklık bile var PUBG GTA CS 2 Valorant Zula CoD gibi oyunlarda 300 ile 600 FPS arası alıyosun kanıtlıdır soru cevap kısmına bak ve değerlendirmelere bak 300 ile 600 FPS arası alırsın yeni nesil oyunlarda GTA CS PUBG gibi iyi günler abi Zeiron Helsinger X9 Ryzen 9 5900x 32GB 512GB M.2 SSD RTX3060Ti 24" 165Hz Oyuncu Masaüstü Bilgisayarı Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Ona gerçeği kim söylemek ister :D

1697208900696.png

Arkadaşlar,

Prime'ın tavsiyesi (kendisi yetkili bir abiye benziyor) ve forumda yaptığım araştırmalara göre hazır sistemlerde seçici geçirgenlik olduğuna kanaat getirdim dolayısıyla aynı sistemi (hatta belki daha iyisini) el ile toplarsak daha uyguna geleceği konusunda ikna olmuş durumdayım. Salak değiliz herhalde montajını yaparız bir şekilde.

Intel sevdamdan da vazgeçip 7500F veya 7600 seçeceğim gibi,
Diğer parçalara karar verdikten sonra buraya yazacağım ki siz de destek olursanız uyum sorunu var mı vesaire diye çok memnun olurum.

Stay tuned.

Hayır dostum, toplayarak daha ucuza getiremezsin. Hazırlar her zaman daha ucuz olur. Örneğin, ben MSI'ım sen AMD sin. Diyorum ki benim H610M anakartımı koyun sisteme toplu satalım hem sana faydası dokunur hem bana. Sen diyorsun ki tamam hem ben kar ediyorum hem sen. Ama sen anlaşma yapmayıp o ekran kartını tek satarsan hem daha pahalıya satarsın hem de daha az satarsın ve çok da kar edemezsin. Olay bu.

Son düzenleme:
Arkadaşlar,

Prime'ın tavsiyesi (kendisi yetkili bir abiye benziyor) ve forumda yaptığım araştırmalara göre hazır sistemlerde seçici geçirgenlik olduğuna kanaat getirdim dolayısıyla aynı sistemi (hatta belki daha iyisini) el ile toplarsak daha uyguna geleceği konusunda ikna olmuş durumdayım. Herhalde montajını yaparız bir şekilde.

Diğer parçalara karar verdikten sonra ( anakart kesinlikle MSI olur ) buraya yazacağım ki siz de destek olursanız uyum sorunu var mı vesaire diye çok memnun olurum.

Stay tuned.

Ona gerçeği kim söylemek ister :D

Eki Görüntüle 1975865

Hayır dostum, toplayarak daha ucuza getiremezsin. Hazırlar her zaman daha ucuz olur. Örneğin, ben MSI'ım sen AMD sin. Diyorum ki benim H610M anakartımı koyun sisteme toplu satalım hem sana faydası dokunur hem bana. Sen diyorsun ki tamam hem ben kar ediyorum hem sen. Ama sen anlaşma yapmayıp o ekran kartını tek satarsan hem daha pahalıya satarsın hem de daha az satarsın ve çok da kar edemezsin. Olay bu.
Al işte, herkes başka birşey söylüyor :) Bu konuda emin miyiz böyle olduğundan? Neden o zaman "o paraya hazır alma topla daha iyi" diye yorumlar görüyorum sürekli?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar,

Prime'ın tavsiyesi (kendisi yetkili bir abiye benziyor) ve forumda yaptığım araştırmalara göre hazır sistemlerde seçici geçirgenlik olduğuna kanaat getirdim dolayısıyla aynı sistemi (hatta belki daha iyisini) el ile toplarsak daha uyguna geleceği konusunda ikna olmuş durumdayım. Salak değiliz herhalde montajını yaparız bir şekilde.

Diğer parçalara karar verdikten sonra ( anakart kesinlikle MSI olur ) buraya yazacağım ki siz de destek olursanız uyum sorunu var mı vesaire diye çok memnun olurum.

Stay tuned.

Al işte, herkes başka bir şey söylüyor :) bu konuda emin miyiz böyle olduğundan? Neden o zaman "o paraya hazır alma topla daha iyi" diye yorumlar görüyorum sürekli?

Hazir istersen yukarida attigim 4070 Ti sistem. Toplama istersen attigimi alabilirsin. İkisi de alinir.

Arkadaşlar,

Stay tuned.

Al işte, herkes başka bir şey söylüyor :) bu konuda emin miyiz böyle olduğundan? Neden o zaman "o paraya hazır alma topla daha iyi" diye yorumlar görüyorum sürekli?

Çünkü hocam bazı hazırlar var mesela 50k ya 10klık sistem veriyor adam da onu alacağına topla daha iyi manasında yazıyor anladın mı?

Çünkü hocam bazı hazırlar var mesela 50k ya 10klık sistem veriyor adam da onu alacağına topla daha iyi manasında yazıyor anladın mı?

Baktığım zaman tüm argümanlar mantıklı, madem öyle o zaman hazır sistem yönelirim bende ancak kafamda bir soru var işletim sistemi ile alakalı,

Benim emektardaki Windows 10'u taşıyabiliyor muyum yoksa sıfırdan Windows mu almam gerekecek? Maşallah fiyatlar 3-4K onların da, ne yapacağım?

Baktığım zaman tüm argümanlar mantıklı, madem öyle o zaman hazır sistem yönelirim bende ancak kafamda bir soru var işletim sistemi ile alakalı,

Benim emektardaki Windows 10'u taşıyabiliyor muyum yoksa sıfırdan Windows mu almam gerekecek? Maşallah fiyatlar 3-4K onların da, ne yapacağım?

Al hocam güle güle kullan sıfır sıkıntı. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı