40 bin TL sistem toplama önerisi

Bütçe
40000

mami_grimes00

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ben bilgisayar toplamak istiyorum. Bir önceki laptopum Huawei D16'yı kardeşime verdim. Şimdi kendi bütçem ile 40k değerinde monitör dahil sistem toplamak istiyorum hem biraz iş için ama fazlalıkla oyun için kullanacağım. Aşağıda belirttiğim oyunları rahatlık içerisinde, hiçbir kasma olmadan akıcı bir şekilde oynayabileceğim bir sistem istiyorum ancak bu konuya pek aşina değilim.
-RDR2 - AC Valhalla - Forza 5 - Hogwarts Legacy - Marvels Spider-Man - CoD Modern Warfare 2022 - Starfield

Bu oyunların her birini sıra sıra oynayacağım.

Al gec.

Al gec.
Eyvallah hocam öneriniz çok güzel ancak başka yanıtlar gelirse onlarada bakacağım ayrıca ram olarak 32gb tercih ederim ama sizin tavsiyenizde mükemmel.

Eyvallah hocam öneriniz çok güzel ancak başka yanıtlar gelirse onlara da bakacağım ayrıca RAM olarak 32 GB tercih ederim ama sizin tavsiyenizde mükemmel.

Hayir, baska yanitlara bakmayin. Bu 35k bütçe icin en iyi ve en iyi AM5, DDR5, 4070 sistem. Baska yok. 5K icin yine monitor en iyisi. Al gec.

Al gec.

Güzel değil. RAM yetersiz. RTX 4070 önermiyorum RX almanız daha mantıklı. Soğutucu kötü. PSU yetersiz.

Güzel değil. RAM yetersiz. RTX 4070 önermiyorum RX almanız daha mantıklı. Soğutucu kötü. PSU yetersiz.

RTX 4070 onermiyorsun da, Radeon olarak hangisi var sence su an? DLSS3, frame generation ve guc tuketimi ile 4000 serisi gayet iyi, Radeon daha hala yazilimsal yapiyor.

PSU yeterli, yeterli olmasa oyle satilmazdi.

Sogutucu zaten bir zahmet 224 XTS bir şey al sonradan.

RAM neden yetersiz?

Bu nedir yahu?

Eger tek kanal 16 GB diyorsan, DDR5 icin DDR4 kadar fark olmuyor.

Eyvallah hocam öneriniz çok güzel ancak başka yanıtlar gelirse onlarada bakacağım ayrıca ram olarak 32gb tercih ederim ama sizin tavsiyenizde mükemmel.
1693325467906.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı