40 bin TL sistem toplama önerisi

Snowyz

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, bir arkadaşım 40 bine monitör ve kasa alacakmış hazır sistem olarak yardımcı olur musunuz? Bütçe maksimum 40 bin.

Bİr kaç gün önce 2-3k daha ucuzdu bu sistemler..

Birkaç gün önce 2-3K daha ucuzdu bu sistemler.

Olabilir keşke o zaman bilseydim de önerseydim o şekilde alabilirdi. Ama şimdi monitör ekleyince 40k yı aşıyor.

Olabilir keşke o zaman bilseydim de önerseydim o şekilde alabilirdi. Ama şimdi monitör ekleyince 40k yı aşıyor
F/P sistem de bekleyebilir.. Bir umut çıkabilir.
Alacağı sistemi özelleştirecek mi ?
belki gaming dual 7800xt düşünebilir onun dışında pc hocası 9 var işte
Zaten bu kartlar 2k kartı fakat 1080p monitör de kullanabilir sanırım bir süre ne olcak.

F/P sistem de bekleyebilir.. Bir umut çıkabilir.
Alacağı sistemi özelleştirecek mi ?
belki gaming dual 7800xt düşünebilir onun dışında pc hocası 9 var işte
Zaten bu kartlar 2k kartı fakat 1080p monitör de kullanabilir sanırım bir süre ne olcak.
Kendisinin ilk bilgisayarı olacak bilgisayarla hiç alakası olmayan biri o yüzden bana sordu. Sizce yılbaşı indirimlerinde aradığını bulabilir mi?

Kendisinin ilk bilgisayarı olacak bilgisayarla hiç alakası olmayan biri o yüzden bana sordu. Sizce yılbaşı indirimlerinde aradığını bulabilir mi?

Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum.
Sistem çıkacaktır çıkmasına ama kaç tane çıkacağı ve ne kadar duracağı önemli.
Örneğin 11 Kasım'da güzel indirimler oldu ama ben 29 Kasım'ı bekledim.
Tüm gün bekledim bekledim yok vatan yok İtopya şöyle kampanya var diye.
1-2 sistem hariç diğerlerinde fiyatları yükseltip şu kadar indirim yaptık diye sistem çıktı.
Şimdi Donanım Arşivi, PC hocası gibi kanallar güzel sistemler çıkaracaktır.
Ama hem o sistemleri bekleyenler hem de stokçular varken anında bitebilir.
O yüzden sürekli takipte kalın. Ben de araştırıyorum.
PC hocası 9 alacağım normalde ama özelleştirince 34K yapıyor.
O fiyata 7800XT sistem var onu özelleştirince 39k yapıyor. O fiyata da RTX 4070 Super var.
Öyle öyle kafam çok karıştı bekledim bekledim, Kasım bitince de zam geldi :(

Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum.
Sistem çıkacaktır çıkmasına ama kaç tane çıkacağı ve ne kadar duracağı önemli.
Örneğin 11 Kasım'da güzel indirimler oldu ama ben 29 Kasım'ı bekledim.
Tüm gün bekledim bekledim yok vatan yok İtopya şöyle kampanya var diye.
1-2 sistem hariç diğerlerinde fiyatları yükseltip şu kadar indirim yaptık diye sistem çıktı.
Şimdi Donanım Arşivi, PC hocası gibi kanallar güzel sistemler çıkaracaktır.
Ama hem o sistemleri bekleyenler hem de stokçular varken anında bitebilir.
O yüzden sürekli takipte kalın. Ben de araştırıyorum.
PC hocası 9 alacağım normalde ama özelleştirince 34K yapıyor.
O fiyata 7800XT sistem var onu özelleştirince 39k yapıyor. O fiyata da RTX 4070 Super var.
Öyle öyle kafam çok karıştı bekledim bekledim, Kasım bitince de zam geldi :(

Peki şu an alınabilecek sistemler içinde vade farksız taksitli olan bütçeme uygun bir şey önerir misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki şu an alınabilecek sistemler içinde vade farksız taksitli olan bütçeme uygun bir şey önerir misin?

Henüz vatan da sizin bütçenize uygun güzel F/P sistem yok, bence beklenebilir.
GameGaraj'da söz de peşin taksit var ama fiyatları aynı sistemlerden yüksek.
Geriye İtopya kalıyor fakat kasım ayından sonra orada da güzel sistem henüz yok.
Bilgisayarlardan çok anlamıyorum ama her gün takip ediyorum sistem var mı yok mu?
Sizde buradaki indirim köşesi, marka sistemler kısmını ve donanım arşivindeki fırsatlar kısmına bakabilirsiniz. Vatan'a da çoğunlukla Windforce ekran kartları geliyor. Onlar da önerilmiyor.
ASUS, Galax marka ekran kartları olsa harika olacakta işte.
Yaz aylarında Gaming gen de world karta özel 6 ay peşin taksit vardı ama kaçırdık onu :(

Ve aleykumselam, hayırlı olsun. Forumlardaki tüm konulara bakın ve kendiniz de konu açın.
12 ay taksit ile alırsanız çok büyük miktarda vade farkı ödersiniz.
Eğer ihtiyaçlarınızı laptop karşılar ya da tek tek toplarım diyorsanız peşin taksitle alabilirsiniz.
PC hocası, Donanım Arşivi gibi YouTube kanallarının F/P sistemleri çıkıyor takip edin.
Diğerlerine kıyasla daha ucuza satan yer gamegaraj fakat parçaları biraz farklı.
Örneğin 37k 4070s sistemler satılıyordu 1 hafta önce inno3d ve palit ekran kartlı.
Diğer sitelerde zaten 40kdan başlıyordu fakat sistem ve parçalarına zam geldi.
Bu sistemi özelleştirip almayı düşünebilirsiniz , ben de alsam mı diye düşünüyorum.
İnno3d , palit'e göre daha iyi deniliyor. ve sonuçta nvidia teknoloji + 4070s
özelleştirince maalasef fiyat artıyor , araştırmadan da bir şey almayın.
Almayı düşünürsen de 1x16 6000mhz cl 38 ram alın , sonradan hava soğutucu 1x16 ram alırsınız

Eğer bütçeniz monitör dahil 40k ise ; yukarıda paylaştığımız 7800xt sistemlerini tercih edebilirsiniz. Çünkü ya 7800xt sistem alacaksınız o bütçede ya da düz 4070.
Düz 4070 almayın diyor herkes f/p değil. Kararınızı ona göre verin.
Anladım çok teşekkür ederim.. konuyu dağıtmış gibi oldum kusura bakmayın kendi konumu açayım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı