40 bin TL sistem toplama önerisi

Bütçe
50000

Lakayra

Hectopat
40 bin TL bütçe ile güncel bir sistem toplayacağım, beni en az 4-5 sene götürmesini istiyorum. Sıvı soğutma olursa iyi olur. Güvenilir markalardan oluşmasını ve markaların mümkün olduğunca yeni çıkan modellerinden olmasını istiyorum. Hazır sistem olmayacak. Bütçe gerekirse 50 bin TL'ye kadar çıkabilir. 2K monitörüm olduğundan dolayı çoğu oyunu 2K açabilecek bir sistem bekliyorum. Şimdiden önerileriniz için teşekkürler. içerisinde RGB bulundurmayan sistem önerilerine de açığım fakat olmasa da olur.

40 bin TL bütçe ile güncel bir sistem toplayacağım, beni en az 4-5 sene götürmesini istiyorum. Sıvı soğutma olursa iyi olur. Güvenilir markalardan oluşmasını ve markaların mümkün olduğunca yeni çıkan modellerinden olmasını istiyorum. Hazır sistem olmayacak. Bütçe gerekirse 50 bin TL'ye kadar çıkabilir. 2K monitörüm olduğundan dolayı çoğu oyunu 2K açabilecek bir sistem bekliyorum. Şimdiden önerileriniz için teşekkürler. içerisinde RGB bulundurmayan sistem önerilerine de açığım fakat olmasa da olur.

Hocam bütçe 50k olacaksa 5070'li sistem gelir fakat sıvı soğutma ve marka kısmı biraz zorlayabilir.
Eğer marka ve sıvı soğutma falan istiyorsan 5060 Ti olabilir fakat kendin toplayacağın için orada da 5070 ile aralarında 5K'lık bir fark olur bu durumda da 5070 çok daha mantıklı olacaktır çünkü aralarında bayağı fark var.
O yüzden bir şekilde 5070'li sistem toplamaya çalış bu bütçelerde 9070'te olabilir yakın fiyattalar zaten.

https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...r-6000d564l30s-16g-ddr5-fiyati,838527269.html 2 Tane.

Tam 50K tutuyor.

https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...r-6000d564l30s-16g-ddr5-fiyati,838527269.html 2 tane.

Tam 50k tutuyor.

Goodram yerine önerebileceğin başka RAM markası var mı? Fiyat dengesini çok aşmasın sonuç olarak maksimum 50 bin TL bütçem var.

Son düzenleme:
RTX 5060 Ti'ya da onun AMD muadlili ile toplayacağınız sistemler olur. İlla NVIDIA olacak diye bir kaide yok, AMD de olur amacım fikir sahibi olmak.

Goodram yerine önerebileceğin başka RAM markası var mı?

Niye? O RAM fiyatına göre iyi ve sorunsuz bir RAM.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı