9060XT, Ryzen 5 7500F sistemde parçalar uyumlu mu?

Hocam ben de PC topluyorum sizin mesajı görünce parçaları almaya başladım. Sizce ekran kartı fiyatları da zamlanır mı yoksa yılbaşi indirimini bekleyim mi almak için. 9060XT alacağım.

Piyasa belli olmuyor Sapphire Pulse 15999a kadar düşmüştü 16 GB modeli şu an 18k ın üstünde yılbaşından sonra kesin zam gelecek ama her gün bakmakta fayda var Hepsiburada 3 saatlik indirimler yapıyor arada.

Piyasa belli olmuyor Sapphire Pulse 15999a kadar düşmüştü 16 GB modeli şu an 18k ın üstünde yılbaşından sonra kesin zam gelecek ama her gün bakmakta fayda var Hepsiburada 3 saatlik indirimler yapıyor arada.

Zamlanacak gibi ben Amazon'dan bunu alacagım Gigabyte Radeon RX 9060 XT 9 ay taksitle peşin fiyatına.

Arkadaşıma 11 Kasım'da topladığımız sistem 15 günde 20 bin tl zam yedi. Mevcut Türkiye şartlarında beklediğiniz her gün aleyhinize işliyor. Normalde kampanya vs beklenir derdim ama yılbaşına yaklaşıyor olmamız düşündürüyor.

Hocam ben de PC topluyorum sizin mesajı görünce parçaları almaya başladım. Sizce ekran kartı fiyatları da zamlanır mı yoksa yılbaşi indirimini bekleyim mi almak için. 9060XT alacağım.
Yanlış bilmiyorsam %10 zam gelecek amd kartlarına yakın zamanda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı