Samsung S24 Plus.
Son düzenleyen: Moderatör:
Buna katılabilirim işte. 16 PM telefonumu satmak zorunda kaldığım için yeni bi telefon almam gerekiyor yakın zamanda ve S24 FE düşünüyorum.S24 Plus taş gibi telefon, One UI 7 ile daha güzel oldu, hatta S24 FE bile gayet iyi, bana kalırsa S24 FE al kalan para ile Aksesuarlar alırsın.
Buna katılabilirim işte. 16 PM telefonumu satmak zorunda kaldığım için yeni bir telefon almam gerekiyor yakın zamanda ve S24 FE düşünüyorum.
8 GB RAM'li telefona o parayi verme bence. Onun yerine Xiaomi 14T veya Honor 200 Pro alabilirsin.Buna katılabilirim işte. 16 PM telefonumu satmak zorunda kaldığım için yeni bi telefon almam gerekiyor yakın zamanda ve S24 FE düşünüyorum.
8 GB RAM'li telefona o parayi verme bence. Onun yerine Xiaomi 14T veya Honor 200 Pro alabilirsin.
23 25 bin tlye en az 3 4 yıl kullanacağın telefon bulmak imkansız bence.8 GB RAM'li telefona o parayi verme bence. Onun yerine Xiaomi 14T veya Honor 200 Pro alabilirsin.
40 bin bandına çıktıysanız en mantıklı telefon Samsung S25 olur. İşletim sistemi, 7 yıl güncelleme alması ve marka olarak.
Her ne kadar kendim beğenmesem de Xiaomi 15, S25'ten daha iyi görünüyor. Onu da alabilirsiniz ama S24 Plus falan geçin bunları paranıza yazık.
S24 Plus taş gibi telefon, One UI 7 ile daha güzel oldu, hatta S24 FE bile gayet iyi, bana kalırsa S24 FE al kalan para ile aksesuarlar alırsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.