40 bin TL telefon önerisi

S24 Plus taş gibi telefon, One UI 7 ile daha güzel oldu, hatta S24 FE bile gayet iyi, bana kalırsa S24 FE al kalan para ile Aksesuarlar alırsın.
Buna katılabilirim işte. 16 PM telefonumu satmak zorunda kaldığım için yeni bi telefon almam gerekiyor yakın zamanda ve S24 FE düşünüyorum.

Buna katılabilirim işte. 16 PM telefonumu satmak zorunda kaldığım için yeni bir telefon almam gerekiyor yakın zamanda ve S24 FE düşünüyorum.

Ben kullanıyorum S24 FE'yi cidden son güncelleme ile iyi oldu, biraz inlettiler güncelleme verme konusunda ama sonu güzel.

8 GB RAM'li telefona o parayi verme bence. Onun yerine Xiaomi 14T veya Honor 200 Pro alabilirsin.

Bilgisayar değil ki bu hocam, 8 GB RAM'in hiçbir eksisi yok şu an. Telefon gayet akıcı ve optimize.

40 bin bandına çıktıysanız en mantıklı telefon Samsung S25 olur. İşletim sistemi, 7 yıl güncelleme alması ve marka olarak.

Her ne kadar kendim beğenmesem de Xiaomi 15, S25'ten daha iyi görünüyor. Onu da alabilirsiniz ama S24 Plus falan geçin bunları paranıza yazık.

Bütçemi biraz aşıyor fakat S25 de mantıklı gözüküyor ama oyun oynayan biri değilim ekran kalitesi iyi olsa yeterli fazladan para verme gibi bir plan içinde değilim çünkü kullanmayacağım özelliklere gereksiz para vermek mantıklı gelmedi kamerada hemen hemen aynı zaten teşekkürler fakat S24 Plus modeline daha sıcak bakıyorum.

S24 Plus taş gibi telefon, One UI 7 ile daha güzel oldu, hatta S24 FE bile gayet iyi, bana kalırsa S24 FE al kalan para ile aksesuarlar alırsın.

Orijinal aksesuar alma fikrim yok şu anki telefonum S20 FE onu bile yıllardır ekran koruyucusu olmadan kullanıyorum bir sorun yaşamadım.

S24 Plus kullanıyorum ve yaşadığım birkaç problemi size anlatayım.

-Instagram'da birinle konuşurken bazen geri gelip veya çıkıp sohbete geldiğimizde Instagram bozuluyor yani ana sayfadan sohbete basınca direkt son konuşulan kişiyi açıyor. Ve bazen de mesajlar gönderilmiyor uygulamadan çık gir yapınca düzeliyor fakat bu sorun çok olmaya başladı son zamanlarda. Ve Instagram kullanırken telefon aşırı derece sıcak oluyor üst tarafı.

-Twitter'da aşağı kaydırırken tam akıcı değil de biraz pürüzlü takılıyor gibi kaydırıyor can sıkıyor.

-One UI 7'den sonra şarjım en fazla 4 saat gidiyor Wi-Fi ile.

-Kamerası bazen kötü çekiyor ve soruyorum bazen bu nasıl amiral gemisi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı