40 bin TL toplama sistem önerisi

Bütçe
30-40k maks 45k

Blaze22

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba efenim ilk bilgisayarımı toplayacagım.
Bunun için sizden 30K-40K bandında bir sistem önerisi istiyorum monitör, klavye, fare ve kulaklık dahil olursa daha iyi olur şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba efenim ilk bilgisayarımı toplayacagım.
Bunun için sizden 30K-40K bandında bir sistem önerisi istiyorum monitör, klavye, fare ve kulaklık dahil olursa daha iyi olur şimdiden teşekkür ederim.
Ramden 1 tane alın ilerde 1 tane daha atnısından alın
Maksimum 45k olarak alıyorum 8k falan artıyor o fiyata Monitör Kulaklık Klavye Mouse ve bir soğutucu sığdırırsanız epey iyi
Soğutucu önerim bu

Son düzenleme:
RAM'den 1 tane alın ileride 1 tane daha atnısından alın.
Maksimum 45k olarak alıyorum 8K falan artıyor o fiyata monitör kulaklık klavye mouse ve bir soğutucu sığdırırsanız epey iyi.
Soğutucu önerim bu.

https://www.akakce.com/bilgisayar-k...650-w-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,662854833.html tercihide yapılabilir onun beğendim elinize sağlık.

RAM'den 2 tane.
Maksimum 45k olarak alıyorum 7K falan artıyor o fiyata kulaklık klavye mouse ve bir soğutucu sığdırırsanız epey iyi.
ThermalRight Peerless Assassin 120 SE Black TL-C12C 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Hava Soğutucu - Fiyatı, Yorumları soğutma önerim bu daha uygun modellerinede bakabilirsiniz bu markanın.

Çok teşekkür ederim efenim ekran kartı olarak NVIDIA markasından bir öneriniz var mı acaba?

RAM'den 1 tane alın ileride 1 tane daha atnısından alın
Maksimum 45k olarak alıyorum 8K falan artıyor o fiyata monitör kulaklık klavye mouse ve bir soğutucu sığdırırsanız epey iyi
Soğutucu önerim bu

Anakart mATX kasa ATX sıkıntı olmaz mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı