Merhaba efenim ilk bilgisayarımı toplayacagım.
Bunun için sizden 30K-40K bandında bir sistem önerisi istiyorum monitör, klavye, fare ve kulaklık dahil olursa daha iyi olur şimdiden teşekkür ederim.
RAM'den 1 tane alın ileride 1 tane daha atnısından alın.![]()
AMD Ryzen 5 7600 Altı Çekirdek 3.80 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7600 Altı Çekirdek 3.80 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7600 Altı Çekirdek 3.80 GHz İşlemci özelliklerini incele, 6.188,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Maksimum 45k olarak alıyorum 8K falan artıyor o fiyata monitör kulaklık klavye mouse ve bir soğutucu sığdırırsanız epey iyi.![]()
Biostar B650MP-E PRO AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Biostar B650MP-E PRO AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Biostar B650MP-E PRO AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.256,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Soğutucu önerim bu.
RAM'den 2 tane.![]()
AMD Ryzen 5 7600 Altı Çekirdek 3.80 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7600 Altı Çekirdek 3.80 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7600 Altı Çekirdek 3.80 GHz İşlemci özelliklerini incele, 6.188,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Maksimum 45k olarak alıyorum 7K falan artıyor o fiyata kulaklık klavye mouse ve bir soğutucu sığdırırsanız epey iyi.![]()
Biostar B650MP-E PRO AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Biostar B650MP-E PRO AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Biostar B650MP-E PRO AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.256,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ThermalRight Peerless Assassin 120 SE Black TL-C12C 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Hava Soğutucu - Fiyatı, Yorumları soğutma önerim bu daha uygun modellerinede bakabilirsiniz bu markanın.
Çok teşekkür ederim efenim ekran kartı olarak NVIDIA markasından bir öneriniz var mı acaba?
sağolun hocam teşekkürler evet bu kasayı gözden kaçırmışım.https://www.akakce.com/bilgisayar-k...650-w-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,662854833.html tercihide yapılabilir onun beğendim elinize sağlık.
RAM'den 1 tane alın ileride 1 tane daha atnısından alın![]()
Maksimum 45k olarak alıyorum 8K falan artıyor o fiyata monitör kulaklık klavye mouse ve bir soğutucu sığdırırsanız epey iyi![]()
Soğutucu önerim bu
olmaz hocamAnakart mATX kasa ATX sıkıntı olmaz mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.