kadirdemir87
Yoctopat
Daha fazla
Üründe tek ram slotu yok. 2 slot var, bir tanesi 8gb ram ile geliyor. Diğerine 8 veya 16 ram takmak şart. Cihazın detaylı teknik özellikleri burada yer alıyor https://psref.lenovo.com/Detail/LOQ_15IRX9?M=83DV00HTTR
İstediğiniz victus intel işlemciliyse muhtemelen 2. ssd slotu boştur. Tekrar kontrol edin isterseniz
İlerleyen zamanda masaüstüne geçme düşünceniz varsa, sadece ama sadece unity için istiyorsanız macbook air m1 de tavsiye ederim. Pil ömrü, ekran kalitesi vb konularda en iyi tercih macbook air olacaktır. Ben de unity üzerine çalışıyorum, iş yerinde macbook air m1 kullanıyorum ve fazlasıyla tatmin ediyor. Ama ara sıra oyun oynarım, windows uygulamalarıyla işim olur derseniz hiç düşünmeyin
Evet satıcı çoğu mesaja cevap olarak yanlış iletmiş. Victus'ta sadece m2 slota takılmadım hocam. panel kalitesi de çok içime sinmedi.
Tekrar destekleriniz için teşekkür ederim @lisra @YüzbaşıJohnPrice. Lenovo LOQ 15IRX9 83DV00HTTR Intel Core i7-13650HX 8GB DDR5 1TB SSD RTX4060 8GB+16 GB ek RAM siparişi verdim. hem CPU hem GPU olarak beni unity de uzun süre götüreceğini düşünüyorum. @lisra dediğin gibi 230 w adaptör ile geliyormuş.
Tekrar teşekkür ederim
edit : Lenovo LOQ 15IRX9 83DV00HTTR Intel Core i7-13650HX 8GB +16 GB ek RAM DDR5 1TB SSD RTX4060 8GBEvet satıcı çoğu mesaja cevap olarak yanlış iletmiş. Victus'ta sadece m2 slota takılmadım hocam. panel kalitesi de çok içime sinmedi.
Tekrar destekleriniz için teşekkür ederim @lisra @YüzbaşıJohnPrice. Lenovo LOQ 15IRX9 83DV00HTTR Intel Core i7-13650HX 8GB DDR5 1TB SSD RTX4060 8GB+16 GB ek RAM siparişi verdim. hem CPU hem GPU olarak beni unity de uzun süre götüreceğini düşünüyorum. @lisra dediğin gibi 230 w adaptör ile geliyormuş.
Tekrar teşekkür ederim
Son düzenleme: