The_rain_master
Hectopat
Babama evde ve okulda kullanım için laptop bakıyorum. Kendisi fizik öğretmeni YKS odaklı kitap yazma ve dizaynını yapıyor. Adobe Illustrator ve Indesing programlarında sorun çıkartmamalı, onun dışında bunlardan daha ağır program yok kullanacağı. Taşınabilir ve kullanışlı olan en mantıklı alternatifi arıyorum.
Aklımda birkaç model var aslında.
Bu ürün kalemli babam tablet kullanmaya alışık. O yüzden mantıklı geldi ama harici ekran kartı olmaması uzun kullanımda ne kadar yeterli gelecek ondan şüphem var.
Bu yeni AI işlemciler nasıl ne kadar performanslı bilmiyorum, yorum yaparsanız sevinirim.
Son olarak bana en mantıklı gelen ürün bu ancak gömülü 16 GB RAM olmasından dolayı emin olamadım.
Yardımcı olabilir misiniz?
Bütçe değer dediğiniz cihaz olursa aşılabilir ama çok aşmak istemiyorum.
Aklımda birkaç model var aslında.
Bu ürün kalemli babam tablet kullanmaya alışık. O yüzden mantıklı geldi ama harici ekran kartı olmaması uzun kullanımda ne kadar yeterli gelecek ondan şüphem var.
Asus Zenbook 14 OLED UM3406KA-PP196W Ryzen AI 7 350 16GB RAM 512GB SSD 14 inç 3K OLED 120Hz 0.2ms : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Asus Zenbook 14 OLED UM3406KA-PP196W Ryzen AI 7 350 16GB RAM 512GB SSD 14 inç 3K OLED 120Hz 0.2ms : Amazon.com.tr: Bilgisayar
amzn.eu
Son olarak bana en mantıklı gelen ürün bu ancak gömülü 16 GB RAM olmasından dolayı emin olamadım.
Yardımcı olabilir misiniz?
Bütçe değer dediğiniz cihaz olursa aşılabilir ama çok aşmak istemiyorum.