40 bin TL'ye kadar bütçeyle DDR5 sistem toplama

Bütçe
35 -40k

eminow

Centipat
Daha fazla  
Şimdi 40k civarlarında DDR5 bir sistem toplamak istiyorum, kafamdaki parçalarda aşağıdaki gibi ama parçaların uyumu, darboğazı bunlar konusunda emin değilim. Yani sorun çıkarır mı bilmiyorum tam olarak.
Parçalar;
1.İşlemci

2.Anakart

3.İşlemci soğutucu

4.RAM

5.SSD

6. KASA

7. Ve son EKRAN KARTI

Bu parçalar hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum.
Hani onun yerine bunu taksan ya da ona gerek yok bu olsun dediginiz parcalari varsa onerebilirsiniz, her şeye açığım.

Sistemin amacı hem render hem oyun.

Son düzenleyen: Moderatör:
RTX3060 Ti bu bütçede kötü olmuş. Sistemin genel olarak parça kalitesi iyi ama ekran kartı RTX4060 Ti almak daha mantıklı.

44000 TL tutuyor.

44000 TL tutuyor.
Bende aslında 7600 kullanacaktım ama bana tekli çekirdek performansı da lazım ondan 7600x kullandim .Çok fark varmı aralarında?

3060 Tİ yerine 4070 veya 4060 Tİ çok daha yakışacaktır.
4060 ti da pinay ı onerirmisiniz ?

Bu bütçede alınacak GPU değil. RX 7700 XT veya 4060Ti daha mantıklı. + olarak PSU göremedim.
Hemen psu da ekliyorum.
Psu;

Bu bütçede alınacak GPU değil. RX 7700 XT veya 4060Ti daha mantıklı. + olarak PSU göremedim.
Nvidia seçmen lazım render performansı için.3060 ti çok mu düşük diyosun?

+olarak bi anakart buldum ama nasıl bilmiyorum. Sisteme bunu koysam nasil olur ?

Bende aslında 7600 kullanacaktım ama bana tekli çekirdek performansı da lazım ondan 7600x kullandim .Çok fark varmı aralarında?

4060 ti da pinay ı onerirmisiniz ?

Hemen psu da ekliyorum.
Psu;

Nvidia seçmen lazım render performansı için.3060 ti çok mu düşük diyosun?

+olarak bi anakart buldum ama nasıl bilmiyorum. Sisteme bunu koysam nasil olur ?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı