40 bin TL'ye kadar sistem önerisi

voyager20

Centipat
Daha fazla  
Bundan 6-7 yıl kadar önce bir arkadaşım benim için A320M Pro-e anakart, Radeon RX 570 Graphics, Ryzen 3 2200G, 2X Viper 1600MHz(3200 C16) 8 GB RAM, 500 GB SSD ve 500W'lık bir PSU'ya sahip bir sistem topladı. Bu sistemi komple yükseltmek istiyorum. Belirttiğim bütçe sınırları içerisinde(eğer değecekse biraz aşabilirim) bir sistem önerebilir misiniz ve PSU Upgrade'den sonra yeterli olur mu? Parçalara hiç hakim değilim, vakit ayırıp yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.

-Bilgisayar 3D tasarım programları, PS ve oyun için kullanılıyor.

Bütçe: 35.000-40.000 arası.

Bunu alın.

Anakartı B650M-B yapın.

"Bilgisayar 3D tasarım programları, PS"

Bu tip işler için Nvidia ekran kartı daha iyi bir seçenek olur. Ayrıca 13400F, 14400F gibi işlemcilerin çoklu çekirdek performansları daha iyi olduğu için bu sistemler daha iyi olur.

herkese ayrı ayrı teşekkür ederim çok sağ olun.

"Bilgisayar 3D tasarım programları, PS"

Bu tip işler için Nvidia ekran kartı daha iyi bir seçenek olur. Ayrıca 13400F, 14400F gibi işlemcilerin çoklu çekirdek performansları daha iyi olduğu için bu sistemler daha iyi olur.

bu iki seçenek arasında 6k fark var sizce değer mi? eğer çok fark yaratmaz derseniz ilk linktekini alacağım.

Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim çok sağ olun.

Bu iki seçenek arasında 6K fark var sizce değer mi? Eğer çok fark yaratmaz derseniz ilk linktekini alacağım.

6K fark değebilir ama size kalmış.

2 sistemde DDR5. 2. sistemin işlemcisi ve ekran kartı daha güçlü. Çok ağır işlerde kullanmayacaksan birinci de gayet işini görür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı