Bütçe
50k? 40k

ŞİZ0FREN

Femtopat
50k sınır olabilir ama 40k'yı aşmazsa iyi olur. PC de her türlü şeyi yapabilmek istiyorum. Oyunda oynayabilmek, iş yapabilmek, gündelik kullanabilmek istiyorum. 4000 ekran kartlı önerin. i5, i7, i9, R7, R9 işlemcilerden olabilir. Harici SSD slotu olursa iyi olur. Soğutma performansı iyi olsun. Şarjımin 4 saat dayanabilsin. Ekranı kaliteli olsun. Min RAM 16 olsun.

Benim aklımda şu an HP Victus 16 var. Eğer biraz daha ucuz olsa Acer Nitro 16 modellerinden alacaktım ama adamlar bir anda 10k fiyat arttırmış. Önerilerinizi yazın.

Buna para vereceğime attığın HP Victus'u alırım daha iyi. İşlemci olarak daha kötü. Ekran kartı W değeri de kötü. Bir Hz i iyi.

Ekran kalitesi olarak beklentilerinizin altında kalabilir fakat. %62.5 sRGB paneli var.

Bunların 16 inclik ekranlı olanlarında %100 sRGB panel veriyordu sanırım. HP destek ekibine yazacağım.

Ekran kartı 140W işlemcisi de gayet iyi HP Victus'un ekrani pek iyi değil ve hall sensörü 6-7 ay sonra sorun çıkarıyor.

İşlemcisini sevmedim. Bütçeyi azıcık daha arttırdığında daha iyi modeller var.

Ekran kartı 140W işlemcisi de gayet iyi HP Victus'un ekrani pek iyi değil ve hall sensörü 6-7 ay sonra sorun çıkarıyor.

Bilgiler kısmında 105W yazıyor. İşlemcisi de aynı fiyat aralığında baktığım modellerden daha kötü. Bir de ekran kartları NVIDIA'nın değil mi?

İşlemcisini sevmedim. Bütçeyi azıcık daha arttırdığında daha iyi modeller var.

Bilgiler kısmında 105W yazıyor. İşlemcisi de aynı fiyat aralığında baktığım modellerden daha kötü.

Bütçe 45k olabilecekse MSI Pulse alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…