40 bin TL'ye laptop önerisi

Bütçe
50k? 40k
Bende bunu almayı düşünüyorum ama bir de bu modelde aklımda.
HP Victus Laptop 16 - S0014NT.
Sorunlu bir modelmiş ama düzeltilebiliyormuş biraz daha düşüneceğim.

Duzetilmesinin yolu cihazi acip hall sensoruny cikartmak. Bunu yaptiktan sonrada islemcinin dengesizlestigini soyleyende var soylemeyende. Kimisi oyun performansinin dustugunu ama islemcinin isinmaya baslasigini soylemis kimisi soylememis. Riske girmeye pek gerek yok.
 
Duzetilmesinin yolu cihazi acip hall sensoruny cikartmak. Bunu yaptiktan sonra da islemcinin dengesizlestigini soyleyende var soylemeyende. Kimisi oyun performansinin dustugunu ama islemcinin isinmaya baslasigini soylemis kimisi soylememis. Riske girmeye pek gerek yok.

Böyle bir şeyse o zaman almam. Sanırım HP Victus Laptop 16-S1019NT modelini alacağım.
 
İyi ki söyledin çünkü şu modelleri almayı düşünüyordum.
HP Victus laptop 16-R0075NT, HP Victus 16-R0044NT.
HP Victus laptop 16 - S0036NT, HP Victus laptop 16 - S0014NT.

Peki bu modellerde de aynı şey var mı? Bunlarda seçeneklerim arasında.
HP Victus laptop 16-S1010NT, HP Victus laptop 16-S1019NT.

Açıkçası sorunu gidermek o kadar zor değilse R0 veya S0 olan modellerden almayı tercih ederim.
Birden çok çözümü var. Hall sensör kablosunu sökersen işlemci kendini otomatikmen 45W olarak sabitliyor ve uyku moduna kendisi geçemiyor. Diğer bir çözümü ise servisle anakart değişimi cart curt fakat o da çok uğraştırıcı.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı