handcuffs
Hectopat
Hocam işlemcilere siz nereden bakıyorsunuz? Ultra 7 155H gayet güçlü bir işlemci.işlemcisi baktıklarıma göre kötü ve fiyatı biraz daha fazla.
Hocam işlemcilere siz nereden bakıyorsunuz? Ultra 7 155H gayet güçlü bir işlemci.işlemcisi baktıklarıma göre kötü ve fiyatı biraz daha fazla.
Hocam işlemcilere siz nereden bakıyorsunuz? Ultra 7 155H gayet güçlü bir işlemci.
NanoReview'dan karşılaştırma yaparak bakmanız daha faydalı olur sizin için.» Top Laptop CPU Ranking
laptopmedia.com
NanoReview'dan karşılaştırma yaparak bakmanız daha faydalı olur sizin için.
Intel Core Ultra 7 155H vs i5 14500HX: performance comparison
We compared Intel Core Ultra 7 155H (1.4 GHz) against i5 14500HX (2.6 GHz) in games and benchmarks. Find out which CPU has better performance.nanoreview.net
Bende bunu almayı düşünüyorum ama bir de bu modelde aklımda.
HP Victus Laptop 16 - S0014NT.
Sorunlu bir modelmiş ama düzeltilebiliyormuş biraz daha düşüneceğim.
Duzetilmesinin yolu cihazi acip hall sensoruny cikartmak. Bunu yaptiktan sonra da islemcinin dengesizlestigini soyleyende var soylemeyende. Kimisi oyun performansinin dustugunu ama islemcinin isinmaya baslasigini soylemis kimisi soylememis. Riske girmeye pek gerek yok.
Şimdilik evet ama işlemcinin limitlendigini iddia edenler de var ben riske girmezdim.Tek kötü yanı bu mu?
Birden çok çözümü var. Hall sensör kablosunu sökersen işlemci kendini otomatikmen 45W olarak sabitliyor ve uyku moduna kendisi geçemiyor. Diğer bir çözümü ise servisle anakart değişimi cart curt fakat o da çok uğraştırıcı.İyi ki söyledin çünkü şu modelleri almayı düşünüyordum.
HP Victus laptop 16-R0075NT, HP Victus 16-R0044NT.
HP Victus laptop 16 - S0036NT, HP Victus laptop 16 - S0014NT.
Peki bu modellerde de aynı şey var mı? Bunlarda seçeneklerim arasında.
HP Victus laptop 16-S1010NT, HP Victus laptop 16-S1019NT.
Açıkçası sorunu gidermek o kadar zor değilse R0 veya S0 olan modellerden almayı tercih ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.