40 bin TL'ye laptop tavsiyesi

• Konuyu başlatan piuuu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 571
Servis iyi değil evet ama abartılacak kadar değiller. Geçen forumda bir arkadaşın anakartı yanmıştı. i5 12450H model. Onu i7 12650H bir anakart ve işlemci ile değiştirdiler.

Hocam bende Nitro 16 4060'lı vardı, cihaz 5. ayında artifact problemleri yaşatmaya başladı ve oyunlar çökmeye başladı, ben kendim yazılımsal olarak tüm çözüm yollarını defalarca denedim 9 gün boyunca fakat sorun çözülmedi, birçok yerde bu sorunun donanımsal olduğunu, anakart VRAM ekran kartı veya RAM'lerde olabileceğini söylüyorlardı, SMS infocommu aradım gönderdim cihazı 2 hafta sonra geldiğinde onlar da format atmıştı ve sürücüleri yükleyip stres test yapıp herhangi bir donanımsal sorun olmadığını bilgisayarın normal olduğunu söylediler, daha sonra 3 kere tekrar gönderdim ve her seferinde 20 saatlik FurMark testi yapıp bir sorun olmadığını söylediler ve bende her seferinde çok basit bir şekilde sorunun ne olduğunu anlattım ve soruna dair video ve ekran görüntüleri de gönderdim hatta ben kendim FurMark testi yaptığımda ilk saniyelerde bile görüntüde bozulmalar olduğunu gözle görüyordum bunun da video ve ekran görüntülerini göndermeme rağmen her seferinde sorun yok dediler ve 2,5 ayımı çok stresli geçirmeme neden oldular. THH'ye giderim diye düşünüyordum fakat 4. kez gönderdiğimde bana ithalatçıya göndermemi söylediler 7. ay olmasına rağmen SMS infocomm tarafından yönlendirildiğimi söyledim ve ithalatçı bana 4 iş günü içerisinde doa raporu verdi. Şikayetvar ve çeşitli forum sayfalarındaki kullanıcı yorumlarını gördüğümde yalnız olmadığımı anladım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı