40 bin TL'ye monitör dahil sistem önerisi

Bütçe
40000
41-42K yapıyor. Monitör olarak 2K VA panel modellere de bakılabilir.

Bunlar 40.4K tutuyor yalnız bütçeyi aşabilirseniz montör olarak IPS ASUS TUF 2K daha iyi olur.

Bunlar 40.4K tutuyor yalnız bütçeyi aşabilirseniz montör olarak IPS ASUS TUF 2K daha iyi olur.

Hocam teşekkürler birkaç şeyi değiştirdim
RAM'i bu 2tane olacak: https://www.hepsiburada.com/adata-x...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.49.1
Soğutucuyu DeepCool AG400 120 MM Intel 1700P - AMD Uyumlu Hava Soğutucu Fiyatları ve Özellikleri
Ekran kartını bu yaptım SAPPHIRE AMD Radeon RX 7900 XT Gaming AMD RDNA 3 20GB GDDR6 Ekran Kartı
Toplamda 41.197 TL tuttu azıcık daha çıktım sizce iyi olmuşmu.

Hocam teşekkürler birkaç şeyi değiştirdim
RAM'i bu 2tane olacak: https://www.hepsiburada.com/adata-x...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.49.1
Soğutucuyu DeepCool AG400 120 MM Intel 1700P - AMD Uyumlu Hava Soğutucu Fiyatları ve Özellikleri
Ekran kartını bu yaptım SAPPHIRE AMD Radeon RX 7900 XT Gaming AMD RDNA 3 20GB GDDR6 Ekran Kartı
Toplamda 41.197 TL tuttu azıcık daha çıktım sizce iyi olmuşmu.

RAM olarak attığım 6000MHz daha iyi olur 7000 serisinde MHz önemli bir de RGB önemli değilse bu da güzel ve ucuza geliyor:
7000 serisi referans tasarımda bazı sorunlar yaşanıyordu hocam o yüzden bence riske girmeyip Pulse alın.

RAM olarak attığım 6000MHz daha iyi olur 7000 serisinde MHz önemli bir de RGB önemli değilse bu da güzel ve ucuza geliyor:
7000 serisi referans tasarımda bazı sorunlar yaşanıyordu hocam o yüzden bence riske girmeyip Pulse alın.

O zaman Pulse modeli yapıyorum RAM RGB önemli değil ama bu sahte RAM haberlerinden sonra yurt dışı ürün alasım gelmedi böyle daha güvenilir bir satıcı var mıdır 32 GB RAM satan.

O zaman Pulse modeli yapıyorum RAM RGB önemli değil ama bu sahte RAM haberlerinden sonra yurt dışı ürün alasım gelmedi böyle daha güvenilir bir satıcı var mıdır 32 GB RAM satan.

Amazon sahte satmaz hocam merak etmeyin en güvenilir platform Amazon.

Hocam ben de bu RAM'i düşünebilirim ama yorumlarında çokça Expo profilini açamayan insanlar varmış alınır mı? Yine de?

Alınır hocam sorun yaşarsanız satıcı Amazon zaten kolayca iade edersiniz.

Hocam o CPU soğutucusu o işlemciye yeter mi? Sapphire ekran kartı referans tasarım kullanıyor, olumsuz yorumlar dolanıyordu sanırım internette referans tasarım için ne diyorsunuz? Ayrıca deepcool PSU güvenilir midir? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı