R7 9800x3D ve RTX 5080 sistem 190 bin TL'ye alınır mı?

4k'da dlss görüntü bozmuyor. Dengeli de de ayırt edemiyorsunuz. Performansa aldığınızda çoooook minik. Fark etmeyeceğiniz kadar. Odaklanıp aramanız lazım.
benim şu anki 1080p düşük ayarlı sistemden geçtiğimde zaten fersah fersah ağzımın suyu akıcak her türlü. sırf heycanımı indirmek için soruyorum :)

Ekran kartını PNY seçmişsin.

PNY özelinde şunu söyleyeyim: 2000'li yılların başlarında oyuncu ekran kartları dünyayı kasıp kavururken ASUS-MSI-EVGA-BFG-XFX-GIGABYTE gibi markalar ön plandaydı, ama PNY gider NVIDIA Quadro(İş istasyonu kartları) serisi kartlardan üretir oyuncu kartlarına bulaşmazdı ve PNY piyasada o zamanlarda da liderdi çünkü çok iyi malzeme kaliteli ürün yapar, uzun sürelerde stabil çalışması için tasarlama yaparlardı.

PNY ve 61bin TL fiyat şu an gayet güzel bir fiyat RTX5080'e 1500 dolardan fazla asla para verilmez.

Ekran kartını PNY seçmişsin.

PNY özelinde şunu söyleyeyim: 2000'li yılların başlarında oyuncu ekran kartları dünyayı kasıp kavururken ASUS-MSI-EVGA-BFG-XFX-GIGABYTE gibi markalar ön plandaydı, ama PNY gider NVIDIA Quadro(İş istasyonu kartları) serisi kartlardan üretir oyuncu kartlarına bulaşmazdı ve PNY piyasada o zamanlarda da liderdi çünkü çok iyi bir malzeme kalitesi var uzun sürelerde stabil çalışması için tasarlama yaparlardı.

PNY ve 61bin TL fiyat şu an gayet güzel bir fiyat RTX5080'e 1500 dolardan fazla asla para verilmez.
sistemi yılbaşından sonra toparlayacağım için hala kararsızım ama güzel bilgi, sardı.

biraz daha araştırdım, benchmarklara baktım ve 5080 4k max grafiklerde bütün oyunlarda 60 fps altına düşmüyor. Aklıma takılan tek şey ileride bir gün gta 6 pc çıkışını yapınca 4k oynatmaz muhtemelen 5080 ama açıkcası sırf gta 6 için 60k daha fazla para vermek.. bilemiyorum.

biraz daha araştırdım, benchmarklara baktım ve 5080 4k max grafiklerde bütün oyunlarda 60 fps altına düşmüyor. Aklıma takılan tek şey ileride bir gün gta 6 pc çıkışını yapınca 4k oynatmaz muhtemelen 5080 ama açıkcası sırf gta 6 için 60k daha fazla para vermek.. bilemiyorum.
5080 4k gta6 oynatır merak etmeyin. Siz alacağınız zaman tekrar yazın toplarız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı