Hazır da buluruz. Ekran kartının AMD olması çok daha iyi olur. Hem çok daha güçlüler hem de VRAM olarak fark atıyorlar.
Evet ama NVIDIA'nın sunduğu imkanlara, DLSS ve RTX olaylarına bayılıyorum. Bu attığınız sisteme bayıldım hazır bulmanıza gerek yok fakat montajı kolay olur değil mi?
Birde hazır sistem daha mantıklı değil mi? Daha ucuza gelmiyor mu?
Tekrardan selam, ilk sistemini hazırladım ama şöyle bir durum var mouse klavye kulaklık ve ekran kartı yok sitede istediğim ekran kartını bulamadım. Zaten size de tavsiyem ister siz toplayın ister başkasının önerdiği sistemi toplayın. Alırken parçaları akakçeden en ucuz bir şekilde farklı sitelerden sipariş etmeniz çok daha mantıklı oluyor. Ben kendi sistemimi itopyada tasarlayıp amazon, gittigidiyordan vs ayrı ayrı almıştım daha uyguna gelmişti. Sisteme gelmeden önce ekipman tavsiyesi içinde kendi deneyimlerimi aktarmak isterim. Çünkü her ne kadar oyunu oynatacak kasaymış gibi dursa da zevk ve güzel bir deneyim sağlatacak olan ekipmandır. Bunun yanı sıra her şeyden önce sağlık özellikle kulaklık için. Uzun bir süre ekipman olarak steelseries kullandım. Mouse, klavye, kulaklık. Açık konuşacağım gerçekten kalite ve performans olarak çok iyi olmanın dışında hiç üzmediler. Ama yeni oda düzenim için değişikliğe gitmeye karar verdim. daha sade bir tercih yapacaktım. Yine aynı şekil steelseries'in wireless klavye ve mouseunu araştırdım. Ama malum 4k dan aşağı yok. 2-3 haftadır detaylı bir araştırmanın ardından. Klavyeyiyi custom epomaker mouse da Razer viper v2 pro ile değiştirmeye karar verdim. Senin bunları göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim. Kulaklığı neden değiştirmeyeceksin dersen. Kulaklığım zaten wireless ve çok çok memnunum. Şimdi sistem için şöyle bir şey var eğer ki bütçede oynama yapamayacak isen işlemci veya ana kartta bir değişikliğe gidilebilir. Ekran kartını da ayrıca link olarak atacağım.Merhaba arkadaşlar, belirttiğim gibi 40.000 TL bütçem var. Bu bütçeyle iyi bir hazır sistem(16 yerine 32 GB RAM olursa gelecek için daha faydalı olur, bir de NVIDIA olması lazım. ), monitör, oyun için kulaklık (mikrofonsuz olması tercihimdir ayrı olarak var zaten), mouse ve klavye istiyorum, ekipmanların markasının ASUS olması daha uygun olur ama şart değil.
Ekran kartsız yapmışsın çok pahalı. Ve o monitör de iyi değil. Tek bir yerden toplamak çok mantıksız olur.Tekrardan selam, ilk sistemini hazırladım ama şöyle bir durum var mouse klavye kulaklık ve ekran kartı yok sitede istediğim ekran kartını bulamadım. Zaten size de tavsiyem ister siz toplayın ister başkasının önerdiği sistemi toplayın. Alırken parçaları akakçeden en ucuz bir şekilde farklı sitelerden sipariş etmeniz çok daha mantıklı oluyor. Ben kendi sistemimi itopyada tasarlayıp amazon, gittigidiyordan vs ayrı ayrı almıştım daha uyguna gelmişti. Sisteme gelmeden önce ekipman tavsiyesi içinde kendi deneyimlerimi aktarmak isterim. Çünkü her ne kadar oyunu oynatacak kasaymış gibi dursa da zevk ve güzel bir deneyim sağlatacak olan ekipmandır. Bunun yanı sıra her şeyden önce sağlık özellikle kulaklık için. Uzun bir süre ekipman olarak steelseries kullandım. Mouse, klavye, kulaklık. Açık konuşacağım gerçekten kalite ve performans olarak çok iyi olmanın dışında hiç üzmediler. Ama yeni oda düzenim için değişikliğe gitmeye karar verdim. daha sade bir tercih yapacaktım. Yine aynı şekil steelseries'in wireless klavye ve mouseunu araştırdım. Ama malum 4k dan aşağı yok. 2-3 haftadır detaylı bir araştırmanın ardından. Klavyeyiyi custom epomaker mouse da Razer viper v2 pro ile değiştirmeye karar verdim. Senin bunları göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim. Kulaklığı neden değiştirmeyeceksin dersen. Kulaklığım zaten wireless ve çok çok memnunum. Şimdi sistem için şöyle bir şey var eğer ki bütçede oynama yapamayacak isen işlemci veya ana kartta bir değişikliğe gidilebilir. Ekran kartını da ayrıca link olarak atacağım.
ZS9XG49X kodlu Özel Toplama Bilgisayar
Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz.www.sinerji.gen.tr
Ekran kartsız yaptığımı yazdım nedeni ile birlikte. Monitör olarak daha kalitesini koyarsam kasadan kısmamız lazım. Bütçe içinde arkadaşa soru yönelttim. Bu tür sistem toplamalar zaten direkt hemen alınmaz.Ekran kartsız yapmışsın çok pahalı. Ve o monitör de iyi değil. Tek bir yerden toplamak çok mantıksız olur.
Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.438,28 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Inno3D RTX 4070 Ichill X3 C40703-126XX-186148H 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Inno3D RTX 4070 Ichill X3 C40703-126XX-186148H 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Inno3D RTX 4070 Ichill X3 C40703-126XX-186148H 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 22.213,40 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Kingston Fury Beast RGB 16 GB (2x8) 3600 MHz DDR4 CL17 KF436C17BBAK2/16 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston Fury Beast RGB 16 GB (2x8) 3600 MHz DDR4 CL17 KF436C17BBAK2/16 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston Fury Beast RGB 16 GB (2x8) 3600 MHz DDR4 CL17 KF436C17BBAK2/16 Ram özelliklerini incele, 6.046,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Kingston KC3000 SKC3000S/1024G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston KC3000 SKC3000S/1024G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston KC3000 SKC3000S/1024G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.395,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Dark Guardian Pro DKCHGRPRO Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Guardian Pro DKCHGRPRO Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Guardian Pro DKCHGRPRO Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 2.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com NZXT C750 Gold NP-C750M-EU 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT C750 Gold NP-C750M-EU 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT C750 Gold NP-C750M-EU 750 W Power Supply özelliklerini incele, 4.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com LG UltraGear 24GN65R-B 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG UltraGear 24GN65R-B 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG UltraGear 24GN65R-B 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com DARMOSHARK N3 Kablosuz Gaming Mouse - Kailh GM 8.0 - PAW 3395 - Beyaz
ÜRÜN AÇIKLAMASIDarmoshark N3, üst düzey, verimli bir optik sensöre sahip yepyeni, üç modlu bir kablosuz oyun faresidir. Farenin hafif ergonomik şekli, güvenli bir tutuş ve akıcı hareket sağlar!N3 farede kullanılan yenilikçi Kalih mikro anahtarları, hızlı tıklama tepkisi ve 80 milyon tıklamaya...shop.connectgame.com.tr Yüksek bütçelerde artık hazır sistemler daha pahalıya denk geliyor.Superlux HD681 Profesyonel Stüdyo Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Superlux HD681 Profesyonel Stüdyo Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Superlux HD681 Profesyonel Stüdyo Kulaklık özelliklerini incele, 1.234,80 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Akakçe'de en ucuzdan pahalıya doğru sıralı. Kendinize 2-3 site belirleyip ucuzluk sırasından bakıp alabilirsiniz. Rahatlıkla yüksek ayarlarda yeni oyunları da oynayabilirsiniz.Bu sistemle Elden Ring veya Hogwarts Legacy gibi oyunları yüksek kalitede rahatça oynayabilir miyim?
@Berkay Kiraz bu arada hocam farklı farklı yerlerden mi almak zorundayım bu attığınız parçaları? 1 veya 2 siteden halledemez miyim?
Akakçe'de en ucuzdan pahalıya doğru sıralı. Kendinize 2-3 site belirleyip ucuzluk sırasından bakıp alabilirsiniz. Rahatlıkla yüksek ayarlarda yeni oyunları da oynayabilirsiniz.
Boşuna X yapmana gerek yok değmez. Gladius III bakabilirsin. Ya da ROG Keris.Bir de bana rica etsem kaliteli bir ASUS mouse bulur musunuz hocam? Sizce mouse olarak Razer mı yoksa ASUS mu tercih edeyim?
Hocam bu arada Ryzen 5 5600 işlemciyi Ryzen 5 5600X yapsam olur mu?
Tekrardan selam, ilk sistemini hazırladım ama şöyle bir durum var mouse klavye kulaklık ve ekran kartı yok sitede istediğim ekran kartını bulamadım. Zaten size de tavsiyem ister siz toplayın ister başkasının önerdiği sistemi toplayın. Alırken parçaları Akakçe'den en ucuz bir şekilde farklı sitelerden sipariş etmeniz çok daha mantıklı oluyor. Ben kendi sistemimi İtopya'da tasarlayıp Amazon, GittiGidiyor'dan vs ayrı ayrı almıştım daha uyguna gelmişti. Sisteme gelmeden önce ekipman tavsiyesi içinde kendi deneyimlerimi aktarmak isterim. Çünkü her ne kadar oyunu oynatacak kasaymış gibi dursa da zevk ve güzel bir deneyim sağlatacak olan ekipmandır. Bunun yanı sıra her şeyden önce sağlık özellikle kulaklık için. Uzun bir süre ekipman olarak SteelSeries kullandım. Mouse, klavye, kulaklık. Açık konuşacağım gerçekten kalite ve performans olarak çok iyi olmanın dışında hiç üzmediler. Ama yeni oda düzenim için değişikliğe gitmeye karar verdim. Daha sade bir tercih yapacaktım. Yine aynı şekil SteelSeries'in Wireless klavye ve mouseunu araştırdım. Ama malum 4K'den aşağı yok. 2-3 haftadır detaylı bir araştırmanın ardından. Klavyeyiyi Custom epomaker mouse da Razer Viper V2 Pro ile değiştirmeye karar verdim. Senin bunları göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim. Kulaklığı neden değiştirmeyeceksin dersen. Kulaklığım zaten Wireless ve çok çok memnunum. Şimdi sistem için şöyle bir şey var eğer ki bütçede oynama yapamayacak isen işlemci veya ana kartta bir değişikliğe gidilebilir. Ekran kartını da ayrıca link olarak atacağım.
ZS9XG49X kodlu Özel Toplama Bilgisayar
Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz.www.sinerji.gen.tr