40 bin TL'ye NVIDIA ekran kartlı hazır sistem önerisi

AMD ekran kartlarından nefret ediyorum tamamen arıza çıkarmak için üretilmiş. 4 kere sıfır AMD aldım hepsi bozuk çıktı 2 kere 2.el NVIDIA aldım hepsi sağlamdı.
Kesinlikle katılıyorum. İncehesap Gaming Gecesini beklemenizi öneririm, her cuma saat 22:00'da güzel indirimler oluyor, 35-40 bin TL arasına 5060 Ti 16 GB + 7500F/7600 sistem gelecektir.

Soğutucu şimdilik yeterli, kuleyle işlemci soğuyor zaten kule tipi yeter. 16 GB T-Force gayet yeterli. Bu fiyata 16 GB eski nesil hariç kart bulamazsınız.
Cuma günleri bu tarz sistemler 16GB ekran kartı ile indirime düşüyor soğutucu direk kötü yani anlatamadım herhalde ve şuanda yeni nesil oyunlar için 16GB ram yetersiz.

Bence de cumayı beklemek en mantıklısı olur.
Bu anakart ne? Bencede cumayı bekleyin. Ben max 40k olarak hesaplıyorum olabildiğince çünkü hocamin acil ihtiyacı var gibi duruyor.

Bu anakart ne? Bencede cumayı bekleyin. Ben max 40k olarak hesaplıyorum olabildiğince çünkü hocamin acil ihtiyacı var gibi duruyor.
R5 7500f gibi bir işlemci için kötü değil anakart.

Dediğim gibi @Kdr454 hocam cuma günü 22.00 dan sonra burada konu açılır indirimli sistemler ile alakalı onlara bakın şuan piyasada alınacak sistem yok düzgün birde AMD 9000 serisi kartlar sorunsuz denebilir eski nesil kartlar kötüydü (bazıları hariç)

Bu sisteme ekstra 32 GB RAM yaptım anakart B650M yaptım SSD Kingston 1TB yaptım 47 bin TL oldu fiyat iyi midir?

Dediğim gibi @Kdr454 hocam cuma günü 22.00'dan sonra burada konu açılır indirimli sistemler ile alakalı onlara bakın şu an piyasada alınacak sistem yok düzgün bir de AMD 9000 serisi kartlar sorunsuz denebilir eski nesil kartlar kötüydü (bazıları hariç)

RX 7600 aldım iki kere bozuk geldi. AMD almam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı