40 bin TL'ye RTX 5060 Ti hazır sistem önerisi

Makaleler
1
Bütçe 40.000 ₺ civarı.
Biraderin arkadaşı için 5060 Ti'lı hazır sistem bakıyoruz. 1080p monitörü var. Genelde rekabetçi, FPS oynuyor. Önerilerinizi bekliyorum. Gaming gecesinde 5060 Ti'lı sistemler indirime giriyorsa onu da bekleyebiliriz.

Bu bütçe civarında şu sistemler gözüme çarptı:

Dün kasa, SSD ve RAM'i değiştirerek Fusion Max | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Colorful RTX 5060 TI 16 GB | 1 TB SSD sistemi aldık. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gereksiz pahalı, parçalar iyi olsa anlayacağım fakat 512gb ssd ve 16 gb ram kabul edilemez bu fiyatlara.

Gereksiz pahalı, parçalar iyi olsa anlayacağım fakat 512 GB SSD ve 16 GB RAM kabul edilemez bu fiyatlara.

Alternatif öneriniz varsa incelemek isterim. Örnek olması için attım bu sistemleri. Tek tek toplamak daha pahalıya denk geliyor, malum RAM vs SSD fiyatları yükseldi. En ucuz 5060 Ti da 24-25k bandında.

Alternatif öneriniz varsa incelemek isterim. Örnek olması için attım bu sistemleri. Tek tek toplamak daha pahalıya denk geliyor, malum RAM vs SSD fiyatları yükseldi. En ucuz 5060 Ti da 24-25k bandında.
Hocam cuma gününü beklemekte fayda var, aynı sistemleri daha uyguna bile bulabilirsiniz. Şu an işteyim o kadar vaktim olmuyor fakat bulursam atacağım. Yoksa da beklemek daha mantıklı olabilir.

Gaming gecesinde parçalar özelleştirilebiliyor mu hocam yoksa ne düşerse onu mu alıyoruz?
Geçenlerde birisine aldık fakat özelleştirme ihtiyacı yoktu yapmadık, o yüzden tam bilemiyorum. Ama özelleştirirsiniz diye düşünüyorum.

Gaming gecesi ne zaman? Ekran kartlarının markası neyi değiştiriyor hepsi 5060 değil mi mesela?

Cuma akşam 22:00'da İncehesap'ta Gaming Gecesi. Akşam 7-8 gibi indirime girecek ürünler açıklanmaya başlıyor saat 10 da fiyatları belli oluyor. Gainward, ASUS, MSI, Galax, Gigabyte, Colorful her markadan ve modelden ( 5060, 5060ti, 5070, 5090 vs. ) gelebiliyor.
Dün kasa, SSD ve RAM'i değiştirerek Fusion Max | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Colorful RTX 5060 TI 16 GB | 1 TB SSD sistemi aldık. 46 bin indirimsiz hali, gaming gecesinde 41'e düştü mesela bu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı