40 bin TL'ye sistem önerisi

lwox

Hectopat
Daha fazla  

Bu sistemi almayı düşünüyorum, 40k bütçem var ve bu fiyata monitör klavye vb dahil şekilde bir sistem kurmak istiyorum. Sizce alınır mı? Ya da bu sistemden biraz daha güçsüzünü mü almalıyım? Bütçeye sığdırabilir miyim diğerlerini?

O biraz zor bütçe artışına gidebilirseniz aslında çok güzel olur 2bin lira falan ekstra lazım monitörü 4bine bulursunuz ama klavye fare bir tık pahalı 2-3bin lirada onlara gidiyor bütçe yetmiyor ise başka sistemlere bakabilirsiniz.

O biraz zor bütçe artışına gidebilirseniz aslında çok güzel olur 2bin lira falan ekstra lazım monitörü 4bine bulursunuz ama klavye fare bir tık pahalı 2-3bin lirada onlara gidiyor bütçe yetmiyor ise başka sistemlere bakabilirsiniz.

Ekipman olarak ne önerirsiniz bütçeyi 2K arttırabilirim.

Ekipman olarak ne önerirsiniz bütçeyi 2K arttırabilirim.

2bin arttırabilirseniz 3 bin lira falan kalıyor klavye olarak aklımda çok bir şey yok ama bu olabilir
Fare olarak kesinlikle çok güzel bir oyuncu faresi önerebilirim.
Bunlar olabilir belki klavye daha iyisi bulunur ama bilmiyorum bakmak lazım sizce nasıl.

2bin arttırabilirseniz 3 bin lira falan kalıyor klavye olarak aklımda çok bir şey yok ama bu olabilir.
Fare olarak kesinlikle çok güzel bir oyuncu faresi önerebilirim.
Bunlar olabilir belki klavye daha iyisi bulunur ama bilmiyorum bakmak lazım sizce nasıl.

Mouse bence çok pahalı o kadar para vermeye gerek yok diye düşünüyorum sonuçta e sporcu değilim hayatımda ilk defa PC alacağım. ASUS TUF Gaming M3 gen 2 düşünmüştüm ben mouse olarak fakat klavye güzelmiş teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı