AFAN
Hectopat
Yani RTX 5060 Ti 16 GB bakabiliriz maksimum bütçen 40k mı? RTX 5060 falan alınmaz. RX 9060 XT de üzmez bu arada.
Hocam monitörü kulaklığı klavyesi içinde 40k en mantıklı ne olur şu an.
Yani RTX 5060 Ti 16 GB bakabiliriz maksimum bütçen 40k mı? RTX 5060 falan alınmaz. RX 9060 XT de üzmez bu arada.
Hocam monitörü kulaklığı klavyesi içinde 40k en mantıklı ne olur şu an.
Hocam RX 9060 XT 16 GB bulunduran DDR5 bir sistem en mantıklısı dediğim özelleştirmeler ile attığım kasa olabilir veya cuma Gaming gecesini bekleyin.
Kioxia 1TB Exceria Plus G3 veya Kioxia Exceria Pro 1TB arada bayağı fiyat farkı var Pro olan çok daha iyi Exceria Plus modeli de hiç yoktan iyi mantığı sayılır. Soğutucu strong ST-400a kasa ise Vento VG3400s alın. SSD'yi Exceria Plus G3 alırsanız 36 bin TL'ye geliyor.
Günaydin hocam sistemi hallettim dediğiniz gibi tek isteğim şu an 27 inç bir monitör en fazla 6K ya çıkabilirim.
İtopyada bildiğin 40-45 bin arası performansı yüksek bir sistem var mı?O sistemin hakkı 2K falan da biraz düzgün modeller 7.5k falan.
Bunlar hakkında pek bilgim yok. Renkler biraz sarı diyorlar. Bütçeniz varsa en azından KTC H27t22C iyi olabilir. İsterseniz bunun için ayrı konu açabilirsiniz. Dediğim gibi linkini attığım iki ürün hakkında da bilgim yok rakiplerine göre ucuzlar sadece.
Kioxia 1TB Exceria Plus G3 veya Kioxia Exceria Pro 1TB arada bayağı fiyat farkı var Pro olan çok daha iyi Exceria Plus modeli de hiç yoktan iyi mantığı sayılır. Soğutucu strong ST-400a kasa ise Vento VG3400s alın. SSD'yi Exceria Plus G3 alırsanız 36 bin TL'ye geliyor.
Dediğiniz gibi yaptım bir de işlemciyi 7600e çektim 38.956, 37 fiyat buna geldi hocam iyi midir soğutucu kalmamış hangisi olur alternatif olarak onu alayım @Burak Karabal @muratscd yardımcı olur musunuz
7600 yapmana gerek yok 7500F ile aynı performans. Strong ST400a soğutucu duruyor onu seçebilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.