40 bin TL'ye televizyon tavsiyesi

Boyut önemli.

55" ise TCL 55P8K olabilir. Hatta bütçe çok az daha yükseltilirse 55C6K.

65" için LG 65NANO90 güzel bir seçenek. Yine LG 65UA8500 de olabilir. İkisi arasındaki fark Nanocell'in renk doğruluğunu iyileştirmesi. Aynı zamanda yerel karartma desteği. NANO90'ın dezavantajı edge led arka panele sahip olması. UA8500 direct led kullanıyor. Direct Led, Edge Led'e göre biraz daha iyi.

LG'nin yan markası vardı adını hatırlamıyorum ama Media markta ve kuzenimde görmüştüm. LG 1 milyon değerine kadar giden televizyonlarının fiyatlarını düşürmemek için o markayı çıkardı. Vallahi araştırdım ama bulamadım markayı LG'nin yan markası.

Boyut önemli.

55" ise TCL 55p8k olabilir. Hatta bütçe çok az daha yükseltilirse 55C6k.

65" için LG 65NANO90 güzel bir seçenek. Yine LG 65UA8500 de olabilir. İkisi arasındaki fark NanoCell'in renk doğruluğunu iyileştirmesi. Aynı zamanda yerel karartma desteği. Nano90'ın dezavantajı Edge LED arka panele sahip olması. UA8500 Direct LED kullanıyor. Direct LED, Edge LED'e göre biraz daha iyi.

LG'nin televizyonları çok kalitelidir bu doğrudur ama LG'nin 40 bin liralık televizyonunu bulursanız almanızı önermem fiyatı düşükçe için kalite bayağı düşüyor mesela bende 500 bin liralık LG televizyonu var zamanında çok daha ucuza almıştım onun bir üst modeli şu anda 700 bin lira ve ben televizyondan memnunum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı