tecnosalim
Picopat
Daha fazla
Merhaba bu konu ile alakalı daha önce bir konu açmıştım mart ayı, o konuya linkten ulaşabilirsiniz.
Naçizane isteklerimiz halen önceki konudaki gibi aynıdır:
Genel anlamda FPS oyunları oynanıp, kayıt yapılacak ve editlenecek.
Bizi 3-4 sene boyunca "iyi" performansta götürebilecek bir PC toplamak istiyoruz. Yardımlarınıza, görüşlerinize sonuna kadar açığız.
Daha önceki konuda arkadaşımız bu PC'yi önermişti:
Bu PC'ye yapacağınız değerlendirmeyi ve/veya yeni önerilerinizi merakla bekliyorum, çekinmeden yazmanızı rica ederim.
Saygılarımla.
Naçizane isteklerimiz halen önceki konudaki gibi aynıdır:
Kardeşim Valorant, CS ve Overwatch gibi oyunlar oynuyor ve bu oyunlarla alakalı içerik de üretmek istiyor, desteklemek istiyorum.
Genel anlamda FPS oyunları oynanıp, kayıt yapılacak ve editlenecek.
Bizi 3-4 sene boyunca "iyi" performansta götürebilecek bir PC toplamak istiyoruz. Yardımlarınıza, görüşlerinize sonuna kadar açığız.
Daha önceki konuda arkadaşımız bu PC'yi önermişti:
Ben masaüstü atayım laptoplar hakkında pek bilgili değilim. 50k bir bütçede de sistem atabilirim eğer isterseniz.
Sapphire RX 7800 XT PULSE 11330-02-20G 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı
AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci
Asus Prime A620M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart
Kioxia Exceria G2 LRC20Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD
FSP CMT218 650W 80+ 4X120MM FIXED RGB FAN TEMPERLI CAM USB 3.0 MESH ATX MID-TOWER OYUNCU KASA
Thermalright Assassin X 120 Refined SE RGB V2 TL-C12C-L V2 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD
Toplamda 35.430TL. Bütçen olduğunda RAM'i 16x2 yap.
Bu PC'ye yapacağınız değerlendirmeyi ve/veya yeni önerilerinizi merakla bekliyorum, çekinmeden yazmanızı rica ederim.
Saygılarımla.
Son düzenleyen: Moderatör: