40 bin TL'ye video edit için sistem önerisi

Bütçe
40 bin TL

IGuard

Decapat
Yer
Mardin
Daha fazla  
Bilgisayar tavsiyesi: Hazır sistem mi, toplama mı? (video edit için - bütçe: 40 bin TL)

Merhaba arkadaşlar,

Video düzenleme gibi işler için bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Hazır sistem mi yoksa toplama mı tercih etmeliyim, bu konuda tecrübeli kişilerin görüşlerini almak istiyorum.

Açıkçası PC donanımıyla fazla uğraşmak istemiyorum ve bu alana çok fazla zaman ayıramam. Bu yüzden hazır sistemlere daha yakınım. Ayrıca, sistem toplama konusunda çok bilgili değilim.

Bütçem yaklaşık 40 bin TL, biraz esneme payım var. Bilgisayarın mümkün olduğunca sessiz çalışmasını tercih ederim. Biraz ses çıkarması sorun değil ama çok gürültülü olmaması önemli.

Fiyat/performans açısından önerebileceğiniz sistemleri paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim!

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu işler için NVIDIA gerekli ve bu bütçede 4060 harici bulamazsınız. İkinci el veya toplama düşünmez misiniz?

Hayır olmaz hocam ikinci el ya da toplama.

Bu işler için NVIDIA gerekli ve bu bütçede 4060 harici bulamazsınız. İkinci el veya toplama düşünmez misiniz?

Çok fiyat farkı oluyor mu toplama yaparsam ya da performans farkı ona göre toplama PC düşünebilirim.

Hocam böyle bir sistem buldum sizce nasıl: NOVA-DUAL7700XT / INTEL i5-12400F / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi

Son düzenleme:
Hayır olmaz hocam ikinci el ya da toplama.

Çok fiyat farkı oluyor mu toplama yaparsam ya da performans farkı ona göre toplama PC düşünebilirim.

Hocam böyle bir sistem buldum sizce nasıl: NOVA-DUAL7700XT / INTEL i5-12400F / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi

Bütçenize göre bu attığım sistem iyi duruyor. İşiniz gereği NVIDIA tavsiye ederim. Anakart B650 ve SSD'de arttırılabilir.

Bütçenize göre bu attığım sistem iyi duruyor. İşiniz gereği NVIDIA tavsiye ederim. Anakart B650 ve SSD'de arttırılabilir.

Hocam eğer işlemci tarafında daha iyi varsa bütçemin üstünde çıkabilirim 36 bin kadar. Genelde bu işlerde işelmci daha önemli galiba değil mi? ayrıca "Ryzen 5 7500F" bu işler için yeterlidir değil mi?

Hocam eğer işlemci tarafında daha iyi varsa bütçemin üstünde çıkabilirim 36 bin kadar. Genelde bu işlerde işelmci daha önemli galiba değil mi? ayrıca "Ryzen 5 7500F" bu işler için yeterlidir değil mi?
Yeterlidir, yetmeyeceğini düşünüyorsanız 7600x alabilirsiniz.

İşin sadece video düzenleme ise olur. Çoğu oyunu açar. Tavsiyem 16 GB belleği 32 GB yapın ve 512 GB yerine 1TB M.2 alın.

Hocam ben bütçemi artırdım ve bu sistemi almayı düşünüyorum sizce alınır mı? Bu fiyata:

Hocam ben bütçemi artırdım ve bu sistemi almayı düşünüyorum sizce alınır mı? Bu fiyata:

RAM hariç, sistem çok iyi. Hemen altındaki XPG 6000MHz CL34 iyi fakat sadece 16 GB galiba.

Parça kalitesi gerçekten çok iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı