40 bin TL'ye video edit için sistem önerisi

Bütçe
40 bin TL
RAM'i boş ver hocam değiştirim onu sistem bana da çok iyi geldi özellikle sıvı soğutucu ve ekran kartı ASUS 3 fanlı olması bir de hocam anakart sizce böyle bir sistem için yeterli midir?

Anakartta güzel hocam. Akakçe'den toplanan sistemlerde de bu anakart çok fazla öneriliyor. Çift M.2 yuvası falan da var gayet iyi.

Doğru diyorsunuz fakat bana biraz yetersiz geldi sanki ama anakart ideal gibi duruyor o zaman ben alayım sistemi başa bir değişikliğe gerek var mı sizce. Sıvı soğutma veya işelemci.

Gerçekten parça kalitesi falan gayet iyi. Eğer dediğiniz gibi RAM sorun değilse alınabilir.

RAM hariç değiştirilecek bir parça bulamadım.

Bir de hocam galiba kasada egzoz fanı yok. Emin değilim ama bildirmek istedim zaten pek bir ücretleri yok. Ayrıca galiba şu an internetten satışı yok. Mağazalarda seçeneği gözüküyor umarım alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Gerçekten parça kalitesi falan gayet iyi. Eğer dediğiniz gibi RAM sorun değilse alınabilir.

Bir de hocam galiba kasada egzoz fanı yok. Emin değilim ama bildirmek istedim zaten pek bir ücretleri yok. Ayrıca galiba şu an internetten satışı yok. Mağazalarda seçeneği gözüküyor umarım alabilirsiniz.

Tamam hocam ben alırım o fanı hatırlatınız için çok teşekkürler.

Hocam ben tam sistemi alacaken "mağazalarda" gibi bir ifade yazıyor bir bakar mısınz bu ne anlama geliyor yani benim mağazadan mı almam gerekiyor anlamadım. Ya da stok bitmiş yalnışıkla mı koymuşlar?

Hocam ben tam sistemi alacaken "mağazalarda" gibi bir ifade yazıyor bir bakar mısınz bu ne anlama geliyor yani benim mağazadan mı almam gerekiyor anlamadım. Ya da stok bitmiş yalnışıkla mı koymuşlar?

Büyük ihtimal stok bitmiş. Hangi mağazalarda olduğuda gözükmüyor.

Kasayı değiştirip alabilirsiniz. Bu da çok iyi sistem.

Vatandaki sistem kadar iyi değil fakat. Bu da iyi sayılır.
Sıvı soğutma- kasa farkı var. RAM avantajı var.

Kasa seçenekleri iyi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı