40 günde TYT fen ve matematik bitirilir mi?

sirstabil

Picopat
Daha fazla  
Direkt konuya gireyim, 20 Haziran - 10 Ağustos boyunca TYT fen ve matematik bitirilir mi yani 40-50 gün gibi bir şey. Normalde dershanem ile gidecektim ama tatil veriyorlar bu süre zarfında ve ağustos'ta tekrardan başlıyorlar TYT'den itibaren. Eğer bu sürede bitirebilirsem konulari dershane zamanında zor kaynaklara mı geçeyim. Ayrıca vdd gibi bir şeyler gerekli mi ve hangi hocadan dinlemeliyim?

Konuları bitirmeyi diyorsan bitirebilirsin tabii ama birkaç tane soru bankası bitirip kendinden emin olduktan sonra branş geçmen gerekiyor aralığın sonuna doğru.

Yani konu ve ikişer soru bankası bitireceğim dediğim gibi 40-50 gün içerisinde ardından dershane başlayacak ve tekrar ederken bir üst seviyelerden çözmeyi planladım açıkçası. Konular bitince tabii ki branş denemeleri yapacağım.

Yani konu ve ikişer soru bankası bitireceğim dediğim gibi 40-50 gün içerisinde ardından dershane başlayacak ve tekrar ederken bir üst seviyelerden çözmeyi planladım açıkçası. Konular bitince tabii ki branş denemeleri yapacağım.
Bak benim netler şu an iyi diyebiliceğim bir seviyede en sonki üçdörtbeş son prova iyi geldi tavsiyem dediğin gibi her dersten en az ikişer ben üçer bitirmiştim kaynak bitir Aralığa kadar Aralıkta branş denemelerine başla

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı