Satılık %40 İndirimli Steam Bakiyesi

Ben tamamını almak için ark isteği göndermiştim ama neyse.

Ben tamamını almak için ark isteği göndermiştim ama neyse.
Hocam 26 lira + işlem ücreti ödeme ile size de PUBG atabilirim eğer isterseniz. Mesajlarda discorddan gelen istek sırasına öncelik verdim.

Yok kardeş PUBG değil farklı oyunlar vardı benim liste de yine de sağ ol. Arkadaş vaz geçerse haberleşiriz.

Hocam Papara olur mu ? Oradan Ziraat hesabınıza ücretsiz para çekebiliyorsunuz. DC'den ekledim. Steam'den 32 TL'lik bir oyunu almak istiyorum.

Hocam Papara olur mu ? Oradan Ziraat hesabınıza ücretsiz para çekebiliyorsunuz. DC'den ekledim.
Ödemeyi sadece Ziraat bankası üzerinden alabiliyorum şuan. Papara kullanmıyorum.

Dipnot: Geçici olarak da olsa şuan bakiye 43.50 TL en fazla. 43.50 TL ve civarında oyun almak isteyen arkadaşlar istedikleri tutarı 0,6 ile çarparak ödeme miktarını hesaplayabilir. İşlem ücreti alıcıya aittir.

Ödemeyi sadece Ziraat bankası üzerinden alabiliyorum şuan. Papara kullanmıyorum.

Dipnot: Geçici olarak da olsa şuan bakiye 43.50 TL en fazla. 43.50 TL ve civarında oyun almak isteyen arkadaşlar istedikleri tutarı 0,6 ile çarparak ödeme miktarını hesaplayabilir. İşlem ücreti alıcıya aittir.
Toplamda 41 TL'lik oyun almak istiyorum. İstek gönderdim.

Arkadaşlar @Amanita hocam bakiyeye talip oldu. Ancak şu an gift atamıyorum hesabımda bir problem var. Gelişmelerden haberdar ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı