40 Mbps internet ile yayınlar kasıyor

talhayillmaz

Hectopat
Daha fazla  
Konu başlığındada yazdığım gibi benim evimde internet hızlı sayılır (35/40/45) Mbps civarı ama canlı yayın platformlarına girdiğim zaman bilgisayar kasıyor, donuyor, 240p bile oynatamıyor adam akıllı. Bunun nedeni nedir bilen varsa bana yardımcı olabilir mi?

Konu başlığındada yazdığım gibi benim evimde internet hızlı sayılır (35/40/45) Mbps civarı ama canlı yayın platformlarına girdiğim zaman bilgisayar kasıyor, donuyor, 240p bile oynatamıyor adam akıllı. Bunun nedeni nedir bilen varsa bana yardımcı olabilir mi?
Sistemin ne? İşlemcin çok mu kötü?

Sistemin ne? İşlemcin çok mu kötü?
Kanka AMD a10 9600 p işlemci. Var 12 GB ram var AMD Radeon r5 grafik kartı var
Hangi tarayıcıyı kullanıyorsun ?
Kanka Chrome. Denedim onda da kastı şuan Mozilla Firefox kullanıyorum ondada kasıyor ara sıra
Hangi tarayıcıyı kullanıyorsun ?
Kanka Chrome. Denedim onda da kastı şuan Mozilla Firefox kullanıyorum ondada kasıyor ara sıra

Kanka AMD A10 9600 p işlemci. Var 12 GB RAM var AMD Radeon R5 grafik kartı var.

Kanka Chrome. Denedim onda da kastı şu an Mozilla Firefox kullanıyorum onda da kasıyor ara sıra.

Kanka Chrome. Denedim onda da kastı şu an Mozilla Firefox kullanıyorum onda da kasıyor ara sıra.

HDD kaynaklı olabilir diye düşünüyorum deneme şansın var ise başka bir HDD takıp dene.

HDD kaynaklı olabilir diye düşünüyorum deneme şansın var ise başka bir HDD takıp dene.

Tamam kanka sağ ol en kısa sürede deneyeceğim.

Upload'ın kaç?
Pardon karıştırdım yayın izliyor muşsunuz.

Ookla'dan Speedtest - Küresel Geniş Bant Hız Testi — Mozilla Firefox 28.04.2021 15_03_21.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı