100 Mbps internet 40 Mbps ile çalışıyor

Modeminde sorun olabilir telefon kablosu vs hat değerleri değişmiştir.

Ya hocam modem zaten 6-7 yıl kesin vardır valide hanıma yeterli geliyor diye ellemeyelim diyor. En iyisi ben yeni modem alayım. Alacağım modemin özelliği nasıl olmalı öneriniz var mı aşırı pahalı olmasın Turkcell Superonline internetim var.

Ya hocam modem zaten 6-7 yıl kesin vardır valide hanıma yeterli geliyor diye ellemeyelim diyor. En iyisi ben yeni modem alayım. Alacağım modemin özelliği nasıl olmalı öneriniz var mı aşırı pahalı olmasın Turkcell Superonline internetim var.

Vallahi ben başımı ağrıtmadım TR de zaten adam akıllı ürün satmıyorlar ASUS aldım geçtim ki uzaktan modemime erişip bozmasınlar.

Oyunu durdurup hız testi yapıp atar mısınız?

Hocam 55 gösteriyor normalde 90-100'dü geçen haftalarda taahhüdü yeniledik aynı kalsın dedik 55 gösteriyor acaba farklı bir şey mi yaptılar?

Dosya Ekleri

• int.png
    int.png
    51,1 KB · Görüntüleme: 17

Bende de Superonline var, sanırım kendi izin verdikleri kodemler dışında kabul etmiyorlar. Onları arayıp bir sorun bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı