40 Mbps Wi-Fi 600 Kbps ile oyun indiriyor

ikikafalar7

Femtopat
Daha fazla  
PC'ye Ethernet'le bağlantı kurdum fakat tam performans alamıyorum. Normalde Wi-Fi hızı 30 ila 50 arası (Mbps olarak).

Dosya Ekleri

• IMG_20241110_220030.jpg
    IMG_20241110_220030.jpg
    57,2 KB · Görüntüleme: 38
PC'ye Ethernet'le bağlantı kurdum fakat tam performans alamıyorum. Normalde Wi-Fi hızı 30 ila 50 arası (Mbps olarak).
Karşı taraftan bir şey indiriyorsan, bu karşı tarafın plan program hız insiyatifine kalımştır. Torrent bu konuda güzel örnektir, çok paylaşan olduğunda paylaşım hızım indirme hızının maksimumuna yaklaşır, az ise, az olur. Oysa gezegenin en büyük sistem sağlayıcılarında 500kbit'i geçemeyebilirsin ücretli/ücretsiz, duruma bağlı. Yani sen önce nereden ne indirdiğini anlatmalısın, ama bu açıklamalara uyuyorsa, sistemindeki yavaşlamayı hesaplamak için aynı network/ağ bağlantısı üzerinde bir test yapmalısın. Sevgiler.

Wi-Fi ile aynı sorun mevcutmu? Mevcut değilse kablo sıkıntılı olabilir.
Başka indirme platformlarında aynı sıkıntı varmı? Yoksa Steam kaynaklı olabilir.

Sorun bariz Steam ise ayarlardan "İndirmeler" kısmına girip, "İndirme bölgesi" kısmını farklı illeri seçin, işe yaramazsa farklı avrupa ülkelerinide deneyin. Gene düzelmezse Steam'in sunucuları ile ilgili bir sorun olabilir veya sizin Steam ile aranızdaki bağlantıda. Sonraki günlerde düzelir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı