40 Metre Uzaklıktaki Fiber Altyapı Binaya Getirilebilir mi?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 2600x 6x

ASUS TUF OC GTX 1660 SUPER 6GB

Corsair Vengence 3000mHz 2x8 16gb RAM

Gıgabayt B450M Pro

Apacer Panther 480GB SSD
Meslek
Öğrenci
Selamlar. Benim bir sorum olacak. Ben sokağın çıkışında kalan bir binadayım. Ve hemen binanın çıkışındaki sokakta 1 bina ötede site var. Sitede fiber altyapısı bulunmakta. Ayrıca bahsettiğim sokakta yaklaşık 10 yapıda fiber altyapı var. Ben tam dörtyol ağzı gibi bir binadayım. Binanın çıkışı 3 sokağa da bakıyor. Ve bana en yakın altyapı ortalama 40 metre ötede. Öbürü ise 100 metre civarı. Şimdi gelelim asıl soruya. Ben imza toplasam TTNET fiber altyapı başvurusu yapsam olabilir mi? Ayrıca bu konu hakkında bilgilerinizi benimle paylaşır mısınız? İyi günler dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar. Benim bir sorum olacak. Ben sokağın çıkışında kalan bir binadayım. Ve hemen binanın çıkışındaki sokakta 1 bina ötede site var. Sitede fiber altyapısı bulunmakta. Ayrıca bahsettiğim sokakta yaklaşık 10 yapıda fiber altyapı var. Ben tam dörtyol ağzı gibi bir binadayım. Binanın çıkışı 3 sokağa da bakıyor. Ve bana en yakın altyapı ortalama 40 metre ötede. Öbürü ise 100 metre civarı. Şimdi gelelim asıl soruya. Ben imza toplasam TTNET fiber altyapı başvurusu yapsam olabilir mi? Ayrıca bu konu hakkında bilgilerinizi benimle paylaşır mısınız? İyi günler dilerim.

Fiber biraz zor fakat 100Mbps VDSL altyapı kullanabilirsiniz. İmza toplamana gerek yok. Cimer üzerinden BTK'ya durumunu bildiren mağduriyet yazını yaz o zaman işlemler başlayacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı