40 metrekare dükkan için iş tavsiyesi

oyuncaz

Kilopat
40 metrekare dükkanım için iş tavsiyesi onun dışında bir mal varlığım yok kobi kosgeb başvurmalı mıyım? Bu dükkanı nasıl değerlendirebilirim telefon tamiri bilgisayar tamiri yapabilir miyim veya ikisinden hangisini yapmalıyım veya başka bir iş modeli olabilir mi not: Bilgisayar ve telefon tamiri bilmiyorum eleman tutmam lazım veya bu dükkanı satıp e-ticarete mi atılsam bilmiyorum sizce ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim dükkanı satıp ortak bulup e-ticaret sitelerinde mağaza açıp herhangi birinde de olabilir telefon veya aksesuarları satabilir miyim kılıf vs. kendime ortak bulup bilgisayar toptancısı veyahut bilgisayar çevre birimleri toptancısı mı olsam telefon toptancısı mı çok kararsızım sizce ne yapmalıyım?

Dükkanı kiraya da verebilirsin. Dükka ın konumu iyiyse güzel kira bırakır. Aylık sabit gelir olur.

Aksesuar dükkanına dönüştürebilirsiniz kolye bileklik saat gibi şeyler insanların dikkatini günümüzde çekmeyi başarıyor.

Dükkan babamın üstüne benim değil ama yakın zamanda benim üstüme olacak onun dışında kiraya vermeme izin vermezler iş yapma şartıyla üstüme yaptırırlar ailem.

Dükkan çarşı gibi işlek yerlerde deği, dükkan mahallede yer alıyor.

Hocam e ticaret için depo olarak kullanabilirsin hem normal satarsın hem e ticaret siteleri için stoğundan verirsin.

Bilgisayar telefon tamircisi açmam daha mantıklı olmaz mı tabii ki de sizlere danışıp fikir almak isterim.
Hocam e ticaret için depo olarak kullanabilirsin hem normal satarsın hem e ticaret siteleri için stoğundan verirsin.

Hocam e-ticaret için depo olarak kullanabilirsin hem normal satarsın hem e-ticaret siteleri için stokundan verirsin.

Henüz dükkan dışında bir sermayem yok kosgeb veya kobiden yararlanabilirim mi hiçbir fikrim yok.

İşten anlamayıp, eleman çalıştırarak para kazanmak kolay değil. Teknik personel alacaksın ve aldığın teknik personel asgari ücretle çalışmaz. O yüzden personel maliyeti yüksek olur. Kendin tek başına işletebileceğin bir iş kur. Mesela bakkal, tostçu, kırtasiye gibi. Çevresinde pkul varsa iş yapar.

Bilgisayar telefon tamircisi açmam daha mantıklı olmaz mı tabii ki de sizlere danışıp fikir almak isterim.

Henüz dükkan dışında bir sermayem yok kosgeb veya kobiden yararlanabilirim mi hiçbir fikrim yok.
Hocam mahalle arası dediniz nasıl bulacaklar seni? İnternet üzerinden ilan verip kargo ile size telfonu yollarlar belki o şekilde yoksa mahalle arası diye çoğu kişi bilmez iyi bir reklam lazım

Dükkan dışında bir sermayem yok maalesef olmayacak ailemin belirlediği şartları da yazdım.

Hocam mahalle arası dediniz nasıl bulacaklar seni? İnternet üzerinden ilan verip kargo ile size telfonu yollarlar belki o şekilde yoksa mahalle arası diye çoğu kişi bilmez iyi bir reklam lazım.

Google işletme adresi açsam işe yarar mı?

Dükkan dışında bir sermayem yok maalesef olmayacak ailemin belirlediği şartları da yazdım.
Hocam petshop yapabilirsin eğer dükkanın önü de varsa hayvan çoğaltıp cins hayvan falan satarsın özellikle internet üzerinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…