40 metrekare dükkan için iş tavsiyesi

Dükkan dışında bir sermayem yok maalesef olmayacak ailemin belirlediği şartları da yazdım.

Google işletme adresi açsam işe yarar mı?
Yarayabilir ama iyi para istiyorsan reklam şart. Mesela bir düşün kaç kere mahalle arası dükkana girdin? Girdiğin en fazla market veya devletin bambaşka yerlere koyduğu şeyler.

Dükkan dışında bir sermayem yok maalesef olmayacak ailemin belirlediği şartları da yazdım.
Dükkana stok çekmeden, personel almadan, yedek parça ve tamir malzemeleri depolamadan telefon tamiri nasıl yapacaksınız? Bakkal açmaya sermaye yoksa telefon tamircisi almaya nasıl sermaye var?

Son çare kırtasiye gibi gözüküyor eğer o olmazsa e-ticaret te elektronik ürünler telefon, telefon kılıfı ve bilgisayar için depo olarak da kullanabilirim ama yeterli olur pek emin değilim.

İleride sermayem olursa diye bir planlama yapmıştım o yüzden dedim kusura bakmayın.
Dükkana stok çekmeden, personel almadan, yedek parça ve tamir malzemeleri depolamadan telefon tamiri nasıl yapacaksınız? Bakkal açmaya sermaye yoksa telefon tamircisi almaya nasıl sermaye var?

Son çare kırtasiye gibi gözüküyor eğer o olmazsa e-ticaret te elektronik ürünler telefon, telefon kılıfı ve bilgisayar için depo olarak da kullanabilirim ama yeterli olur pek emin değilim.
Hocam bazı türkiye de bulunan e ticaret sitelerde özellikle maker market gibi sitelerde eski stok ürünler çok ucuz oluyor onları alıp internet üzerinden satabilirsin. Onun haricinde ben hep şöyle düşünürüm bazı ikinci el eşyalar gerçekten ucuz oluyor bunları satın alıp dükkan da satabilirsin. Mesela merter elektronik gibi sitelerden ürün alıp satabilirsin

Ailemi izin vermeye ikna edersem dükkanı kiraya veririm 300.000 TL falan birikene kadar çabalasam biriktirsem o parayla dükkanı satsam kosgeb ve kobi kredisi ile e-ticarete atılabilirim umarım sadece bir planlama bu ileriye dönük ama depo yetersiz gelir belli bir zamanda sonra. Umarım gerçekleşir.

Merterde en çok satan ürün hangisi nasıl tedarik edebilirim?

Ailemi izin vermeye ikna edersem dükkanı kiraya veririm 300.000 TL falan birikene kadar çabalasam biriktirsem o parayla dükkanı satsam kosgeb ve kobi kredisi ile e-ticarete atılabilirim umarım sadece bir planlama bu ileriye dönük ama depo yetersiz gelir belli bir zamanda sonra. Umarım gerçekleşir.

Merterde en çok satan ürün hangisi nasıl tedarik edebilirim?
Hocam iletişime geçip kendilerindem bilgi alabilirsiniz. Onun haricinde günün fırsatı diye uygun fiyatlı ürünler var. Ben tek tek kategori gezip uygun fiyatlı ürünleri kaydediyorum. En çok satan ürün önemli değil önemli olan insanların ilgisini çekmesi

Konsol oyun gibi bir dükkan mı açsam kolonya dökerim gelenlere 😀

Ya da ikinci el bisiklet al sat yaparım sermaye biriktirmek için orayı şu anlık depo olarak kullanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı