40 saat kullanım süresi sunabilecek notebook önerisi

Hocam 40-50 saat çok ütopik. Bunun yerine laptoplar için olan powerbankleri araştırabilirsiniz. Çok uzun şarj sürelerini MacBook dışında veren modeller var mı pek bilmiyorum. MacBook + powerbank işinizi çözebilir.

@Dryus Bu pil ömrünü sağlayacak tek şey ARM olsa da mimariye çekimser yaklaştım şimdi. Program eksikliği çeker miyim? X86'ya göre eksik olduğunu biliyorum.

@özgün deniz Değiştirilebilir batarya ile sunabilir belki.

@lisra Type C ile şarj oluyorsa ve güç tüketimi düşükse yanımda yedek batarya veya powerbank taşımayı sorun etmem.

40-50 saat pilde kullanım süresi sunabilecek laptop önerilerinize açığım. Fantezik gelmez umarım.

LibreOffice, GIMP, Kdenlive, ve Firefox çalışacak.

Bütçe belirlemek istemiyorum. 9'a spam atılmamış, parasını hak eden bir şey olması yeterli.

AMD en son verimlilik olarak Apple silicona rakip mobil işlemciler çıkaracaktı. Tlp gibi ayarlarla cihazı aşırı derecede verimlilik moduna sokarsanız ve ciddi UV/Uc yaparsanız belki dediğiniz sürelere yaklaşabilirsiniz ama işlemciler hakkında bayağıdır bir habere rastlamadım.

AMD en son verimlilik olarak Apple silicona rakip mobil işlemciler çıkaracaktı. Tlp gibi ayarlarla cihazı aşırı derecede verimlilik moduna sokarsanız ve ciddi UV/Uc yaparsanız belki dediğiniz sürelere yaklaşabilirsiniz ama işlemciler hakkında bayağıdır bir habere rastlamadım.
İşlemci yakın olsa da Windows yüzünden o rakamlar çok zor.

Panasoniğin toughbooklarında 2. batarya oluyordu. Bazı modellerde 2.batarya ile 40 saat görülebilir diye biliyorum ama hem çok pahalı hem performansı düşük cihazlar ben ilgimi çektikleri için bir ara biraz incelemiştim sizinle de paylaşmak istedim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı