40 TL Fan Önerisi

ahmetaltkn

Hectopat
Yer
Killing Demons with Slayer
Daha fazla  
Kasamın üstündeki fanlardan biri geçen hafta itibari ile bozuldu, ben de haliyle yeni fan almak istiyorum. Şu anda Aerocool Force 12 kullanıyorun ama 1000RPM'lik fan 700 RPM çalışıyor. O yüzden minimum 1000 RPM, 12 cm ve RGB olmayan ne öneririsiniz? TX 12 düşünüyorum nasıldır sizce? Yazıldığı gibi 1000RPM mi?

Bir de önerdiklerinizde 3 Pin Molex kablosu olursa sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasamın üstündeki fanlardan biri geçen hafta itibari ile bozuldu, ben de haliyle yeni fan almak istiyorum. Şu anda Aerocool Force 12 kullanıyorun ama 1000RPM'lik fan 700 RPM çalışıyor. O yüzden minimum 1000 RPM, 12 cm ve RGB olmayan ne öneririsiniz? Tx 12 düşünüyorum nasıldır sizce? Yazıldığı gibi 1000RPM mi?

Bir de önerdiklerinizde 3 pin Molex kablosu olursa sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

Işıksız fan satılmıyor artık neredeyse hiç yok sizinkini buldum renksiz sadece.

Kasamın üstündeki fanlardan biri geçen hafta itibari ile bozuldu, ben de haliyle yeni fan almak istiyorum. Şu anda Aerocool Force 12 kullanıyorun ama 1000RPM'lik fan 700 RPM çalışıyor. O yüzden minimum 1000 RPM, 12 cm ve RGB olmayan ne öneririsiniz? TX 12 düşünüyorum nasıldır sizce? Yazıldığı gibi 1000RPM mi?

Bir de önerdiklerinizde 3 Pin Molex kablosu olursa sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

Bu attıklarım fiyat performans ve iyidirler. Ben en alttakinden kullanıyorum ve memnunum
Ve RGB'siz bulmamak pek mümkün değil şunları buldum

Bu attıklarım fiyat performans ve iyidirler. Ben en alttakinden kullanıyorum ve memnunum
Işıksız istemiş ama ışıksız fanda satılmıyo ki artık

İlk ikisi RGB alamam o yüzden(Ki ARGB yuvam yok 2. için)Son attığınız 141 TL?
Yok kardeş 40TL'ye akbil dolduramıyorsun aylık. Işıklı fan istiyorsun sende.

Işıksız istiyorum?

Işık sorun değil ise bunlar da iyidir.

Rampage 4C-120 Double Ring 12 cm Kasa Fanı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Rampage 4C-120 Double Ring 12 cm Kasa Fanı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Tx 12 incelemelerinde RPM'den bahsedilmemiş hiç 1000 RPM dönüyor mu? Kasamın üstüne takacağım için 1000RPM yeter bana.

Bence bütçeyi yükseltmesi gerek biraz ben MSI torx attım 141 TL hem 4 pinli hem de 1700 RPM çok iyi yani çok gider.
40 TL'ye iyi performanslı bulamaz biraz zor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı