40 TL'ye CS GO için mouse önerisi

• Konuyu başlatan Bk99
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 5.532
40 Liraya Everest X7 alınabilir fakat Everest, Frisby gibi markaları önermiyorum, ismini duyunca geri kaçmak lazım diye düşünüyorum. Bir arkadaşım da Everest'in klavyesini kullanmıştı çok çabuk sorun çıkartmaya başladı. Ben biraz daha biriktirip Logitech G300s almanızı öneriyorum. Ne de olsa 70 TL'ye 1ms bildirme hızlı, iki elle de kullanılabilen ergonomik tasarımı olan, kullanan arkadaşlarımın söylediklerine göre harika makrosu olan bir mouse almış oluyorsunuz. Fakat eliniz büyükse bu mouse size küçük gelecektir.

Hocam şimdi alacağın mouse'un karakteri nasıl olacak önceden nasıl bir mouse kullandın.Ama sana önerim Everest sgm-x7 alman.Bence bu fiyata alabileceğin en iyi mouse.Hem yanında mouse mat de veriliyor.Hemde 3 farklı dpi seçeneği var.Cs go oyuncuları için ideal bir mouse.

Hocam şimdi alacağın mouse'un karakteri nasıl olacak önceden nasıl bir mouse kullandın.Ama sana önerim Everest sgm-x7 alman.Bence bu fiyata alabileceğin en iyi mouse.Hem yanında mouse mat de veriliyor.Hemde 3 farklı dpi seçeneği var.Cs go oyuncuları için ideal bir mouse.
O fiyata alınacak en iyi mouse o değil. O fiyata mecburen alınacak bir mouse.

Everest SM-913. Dört yıldır kullanıyorum CS:GO gibi oyunlarda çok işe yarıyor. Şu ana kadar hiçbir sorunu çıkmadı. Tek kötü yanı çabuk kirlenmesi.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı