40 Yaşından Sonra Yazılım Mühendisliği

Ev için araba için kredi çektiğimizde 2-3 yıl boyunca bunların kredisini ödesek, ev eşyaları vs. bunların borcu bitse, her şey rayına otursa, bence yazılımcı maaşı ile rahatça biriktirilebilir.
2-3 yılda ev araba mı bitermiş?

Bence doğru değil. O yaşa kadar edindiği bilgi ve tecrübe ile rahatlıkla iş bulabileceğini düşünüyorum. İstediği imkanlar olmasa bile iş konusunda çok fazla sorun yaşamaz diye düşünüyorum.

C ve Sistem Programcıları Derneğinde bir hoca vardı. Arkadaşlar yaşınız ilerleyince artık yönetici olun. Çünkü sürekli sorunlarla uğraşıyorsunuz. Artık bir yere kadar diyordu. Sanırım insanlar belirli bir yaşa kadar bu sorunlarla yıpranıyor.

Dostum o sermayeyi ne yapacaksın acaba?

Biraz geç oldu fakat neden çok küçük düşünüyorsunuz? Bir android uygulama yapıp piyasaya sürüp çok büyük paralar kazanmak elinizde iken neden başkalarının işyerlerine gireyim derdindesiniz?

Ben bu konuyu açtığımda aşırı derecede gelecek kaygım vardı şimdide yok değil ama azaldı yani iş bulamam korkusu vardı @Naughty Kid 'in dediği çok doğru .

Adam 40 yaşına geliyor. Birde yazılım mühendisi. Boşta kalacağını zannetmiyorum.

Tek hesaba katmadığın enflasyon olan bir ülkede olduğumuz parayı TL olarak biriktirmektense altına yatırmak daha mantıklı olurdu aradan 6 sene geçmiş adam her ay 2 bin koysaydı şuan ev bile alamazdı 4 sene sonra motor siklet bile alamayacaksın o paraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…