400-450 TL civarı kulaklık önerisi

qu7

Hectopat
Arkadaşlar doğru düzgün kulaklık yok mu bu fiyata? Drop Plus alacaktım stoklarda yok, bir şey önerebilir misiniz?
HyperX Stinger Core düşünüyordum kötü diyen çok fazla kişi var.
Anker Soundcore Strike var bir de o da iyi bir şeye benziyor öven çok insan var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Soundcore Strike gayet güzel, Stinger Core iyi ama pek harika değil :/

Asus Tuf Gaming H3 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En
Hocam TUF serisini önermeyen siz değil miydiniz? Bir de artık Drop Plus'ta sorun yaşayanlar olduğu için mi önermiyorsunuz, öyle ise önerileriniz V2'yi güncelleyin derim.

Benim tavsiyem de Soundcore Strike 3 olacaktır, incelemesi:

Hocam TUF serisini önermeyen siz değil miydiniz? Bir de artık Drop Plus'ta sorun yaşayanlar olduğu için mi önermiyorsunuz, öyle ise önerileriniz V2'yi güncelleyin derim.
Drop Plus'ın stoğu kalmadı ve zam yedi hocam, yoksa ölümüne Drop Plus :/

TUF serisini ise sırf alternatif için koyuyorum, yoksa ilk tercih asla olmamalı.

TUF serisini ise sırf alternatif için koyuyorum, yoksa ilk tercih asla olmamalı.
Asus TUF H3'de mikrofon sorunları var. İnternette çok sorun yaşayan var. Arkadaş onu bilerek alsın alacaksa.

Hocam başka olarak: https://www.hepsiburada.com/james-donkey-710-7-1-surround-oyuncu-kulaklik-p-HBV00000P3KQD

Son düzenleme:

Haklısınız hocam, en son 420 TL'yi falan görmüştü. Zaten stokta yokmuş, dikkat etmemişim. 420 TL'yi hak eder mi, tartışılır. 370'ken falan fiyatını hak ediyor diyebiliyorduk.

James Donkey 710 çöpüne 300 TL mi versin cidden?

İfadeler: qu7
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…