Hocam TUF serisini önermeyen siz değil miydiniz? Bir de artık Drop Plus'ta sorun yaşayanlar olduğu için mi önermiyorsunuz, öyle ise önerileriniz V2'yi güncelleyin derim.Asus Tuf Gaming H3 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En
Drop Plus'ın stoğu kalmadı ve zam yedi hocam, yoksa ölümüne Drop Plus :/Hocam TUF serisini önermeyen siz değil miydiniz? Bir de artık Drop Plus'ta sorun yaşayanlar olduğu için mi önermiyorsunuz, öyle ise önerileriniz V2'yi güncelleyin derim.
Asus TUF H3'de mikrofon sorunları var. İnternette çok sorun yaşayan var. Arkadaş onu bilerek alsın alacaksa.Drop Plus'ın stoğu kalmadı ve zam yedi hocam, yoksa ölümüne Drop Plus :/
TUF serisini ise sırf alternatif için koyuyorum, yoksa ilk tercih asla olmamalı.
Haklısınız hocam, en son 420 TL'yi falan görmüştü. Zaten stokta yokmuş, dikkat etmemişim. 420 TL'yi hak eder mi, tartışılır. 370'ken falan fiyatını hak ediyor diyebiliyorduk.Drop Plus'ın stoğu kalmadı ve zam yedi hocam, yoksa ölümüne Drop Plus :/
TUF serisini ise sırf alternatif için koyuyorum, yoksa ilk tercih asla olmamalı.
James Donkey 710 çöpüne 300 TL mi versin cidden?GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Anker SoundCore Strike 3 7.1 Surround Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Anker SoundCore Strike 3 7.1 Surround Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Hocam başka olarak: https://www.hepsiburada.com/james-donkey-710-7-1-surround-oyuncu-kulaklik-p-HBV00000P3KQDCougar Phontum Essential CGR-P40NB-150 Mikrofonlu Siyah Kablolu Gaming (Oyuncu) Kulaklık - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com