400-450 TL klavye önerisi

Yer
İstanbul
Selamlar arkadaşlar. Normalde İstanbul'da oturuyordum fakat Tekirdağ'da yazlık aldığımız için 6 aydır buradayım. Normalde G213 kullanıyordum, tuşlar basmamaya başladı. Logitech sağ olsun garantisi dolmasına rağmen yeni bir klavye gönderdi. Şu an yeni klavyeyi kullanıyorum fakat İstanbul'daki ev için ayrı bir klavye almak istiyorum. Yakında oraya döneceğim. Sadece bilgisayar kasasını taşıyacağım, fazladan monitör, mouse ve kulaklığım var fakat fazladan klavyem yok. Senenin 6-7 ayı İstanbul'da geri kalan aylar burada olacağım için iki klavyeyi de eşit bir şekilde kullanacağım. Mekanik olması önemli değil, senelerdir membran klavye kullandığım için çok alıştım ve seviyorum fakat mekanikte olabilir. (Blue Switch olmasın)

Aklımda K55, Cynosa V2 ya da Alloy Core var fakat bilek desteği benim için önemli bu yüzden K55 dışındakilere çok sıcak değilim. K55'in de yanında makro tuşları olması beni soğutuyor. Bu şekil klavye daha önce kullandım ve hiç alışamamıştım. Monster Pusat K3 Pro önerecek arkadaşlar olacaktır belki fakat Monster markasına da çok sıcak bakmıyorum. Ne yapacağımı bilemedim açıkçası ve konu açmak istedim. Şu an alloy Core RGB'yi 320 TL'ye alabiyorum Amazon indirim kuponum ile birlikte... Uyguna geliyor fakat bilek desteği olmadığı için kararsız kaldım. Başka klavye önerecek arkadaşları bekliyorum...

Kumara yeniden stoklara girmiş. Red Switch . Redragon kaliteli markadır.

Membran;

Kumara yeniden stoklara girmiş. Red Switch . Redragon kaliteli markadır.

Membran;
Çok teşekkürler hocam. Redragon'nun kötü bir marka olmadığını biliyorum fakat bilek desteği yok. K55'i bende düşünüyorum fakat makro tuşları benim için sinir bozucu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı