400-450 TL klavye önerisi

Bütçe
400-450

picl raknhocam

Megapat
Makaleler
7
Yer
İzmir, Buca
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600
ASUS ROG STRIX RX 6650XT OC
ASUS ROG STRIX B550-F
ASUS ROG STRIX 650G
Phanteks Eclipse G360A
Patriot Viper Steel 2x8GB 4000MHz CL19
Kingston NV2 500GB
ID-Cooling SE 214XT ARGB
GIGABYTE G24F-2 + Acer SA230ABI
Akko 5075 RGB
ASUS ROG Gladius III AimPoint Wireless V2
HyperX Cloud Core
Arkadaşlar merhaba.
Maksimum 450 lira olacak şekilde bir klavye arıyorum. Mümkünse numpadi ve bilek desteği olmalı, membrane bir klavye pek istemiyorum. Switch olarak ise mavi switch tercihim.
Şu an aklımda GK500 var ama daha iyi öneriler gelebilir, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gamepower Ogre RGB Blue Switch.
GamePower genel olarak biraz kalitesiz bir marka, nadir olarak iyi ürünleri olsa da bu klavye pek ondan sayılmaz. Ayrıca 450 liranin bir kuruş üzerine çıkamam. Yine de öneri için teşekkürler.
Kaçırma.
Zaten GK500 düşünüyorum dedim, neden tekrar atma gereği duydunuz? Hem özellikle yeni üretimlerinde biraz sorun olduğunu öğrendim.

Gamepower genel olarak biraz kalitesiz bir marka, nadir olarak iyi ürünleri olsa da bu klavye pek ondan sayılmaz. Ayrıca 450 liranin bir kuruş üzerine çıkamam. Yine de öneri için teşekkürler.

Zaten GK500 düşünüyorum dedim, neden tekrar atma gereği duydunuz? Hem özellikle yeni üretimlerinde biraz sorun olduğunu öğrendim.

Görmemişim özür dilerim.

Gamepower genel olarak biraz kalitesiz bir marka, nadir olarak iyi ürünleri olsa da bu klavye pek ondan sayılmaz. Ayrıca 450 liranin bir kuruş üzerine çıkamam. Yine de öneri için teşekkürler.

Ogre RGB ürünü markanın nadir kaliteli ürünlerindendir.

Ogre RGB ürünü markanın nadir kaliteli ürünlerindendir.
Arkadaşım kullanıyor, ben de test etme şansını buldum böylece. Malzeme kalitesi pek içime sinmedi diyebilirim. Ayrıca nedendir bilinmez kullanırken biraz rahatsız etti. Yine de sağ olun.

Arkadaşım kullanıyor, ben de test etme şansını buldum böylece. Malzeme kalitesi pek içime sinmedi diyebilirim. Ayrıca nedendir bilinmez kullanırken biraz rahatsız etti. Yine de sağ olun.

Doğrudur kişisel bir zevk, ben teşekkür ederim. Razer'ın klavyeleri indirimlerde bu civara düşüyor öneririm.

Eskiden pek sorunu olmayan bir üründü ama şu anda sorunları çıktı mı çıkmadı mı açıkçası hiçbir fikrim yok. 6 ay kadar uzak kalınca forum yeni çıkan sorunları unutmuş bulundum.

Açıkçası bu bütçeye ben membrane tercih ederim. Neden diye soracak olursan alabileceğin şeyler sınırlı. Ki benim alacağım tek ürün yukarıda bırakmış olduğum ürün olur. Onun haricinde de açıkçası alınmaya değer bir ürün göremiyorum.

Eğer TKL vs dersen biraz daha seçenekler artar ama tam boy başka göremedim açıkçası.

Eskiden pek sorunu olmayan bir üründü ama şu anda sorunları çıktı mı çıkmadı mı açıkçası hiçbir fikrim yok. 6 ay kadar uzak kalınca forum yeni çıkan sorunları unutmuş bulundum.

Açıkçası bu bütçeye ben membrane tercih ederim. Neden diye soracak olursan alabileceğin şeyler sınırlı. Ki benim alacağım tek ürün yukarıda bırakmış olduğum ürün olur. Onun haricinde de açıkçası alınmaya değer bir ürün göremiyorum.

Eğer TKL vs dersen biraz daha seçenekler artar ama tam boy başka göremedim açıkçası.
Hmm.
Madem öyle, numpad olmasa da olur o zaman. Ona göre bir öneriniz var mı? Dediğim gibi, 450 lirayı geçemem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı