400-450TL kaliteli fare tavsiyesi

Trane46

Centipat
Katılım
21 Nisan 2020
Mesajlar
26
Merhabalar, öncelikle büyük bir elim var. Serçe parmağım ve yanındaki parmak boşta kalıyor. Orta-büyük bir mouse ihtiyacım vardır.
Çevre birimlerinden pek anlamadığım için siz değerli forumdaşların tavsiyelerine ihtiyacım vardır.

Özetlemek gerekirse normalde kaliteli olan 2 markanın birkaç Mouse'sini kullandım ama hep sorun yaşattı.
SteelSeries sensei RAW 3 modeli ortası çabuk bozuldu. Ve şu anda kullandığım Rival 710. kaydırma tuşu çok ilginç sesler çıkartıp takılıyor üstüne üstlük ne yaptıysam titreşimi çalışmıyor ve DPI ayarını değiştirmeme rağmen PC'yi yeniden başlatırsa düzeliyor. İyi bir marka ama benim izlenimlerime göre çok da kaliteli değil.

Logitech G602 Wireless kullandım uzun süre maalesef hiç hoşnut bırakmadı. Ve G903 bir süre kullandım yine de sanki stabil gelmedi bana.

Ben özellikle stabil ve gerçekten kaliteli bir mouse bakıyorum. Ve ne alacağımı bilmiyorum. Şu anki bütçem ort. 400-450TL DPI çok önemli değil 3500'den sonrasına çıkmıyorum. 2. el de olur.

Bilirsiniz genel tanı olarak Çin çok özellik çalışmayan özellik yapar. Amerika çok şık çok efsane çok kaliteli ürün izlenimi verir ama iç hamuru kalitesizdir. Alman işte gerçekten ürünleri kusursuz sanat eseri gibidir. Ben o tip bir şey istiyorum. Tekerleği, kullanımı, tuşları, varsa yazılımı kusursuz çalışan bir alet.
Siz ne önerirsiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu iki mauseyi öneririm. Kullandım gayette rahat ve kullanışlı.
 
Steel Series Rival 105 öneririm 1 seneyi aşkın olarak kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım hâlâ. Gayet memnunum.
 

Geri
Yukarı