Merhabalar bugün kullandığım Gamemax GM-X560qu mekanik Blue Switch USB Gaming klavye bozuldu. Artık bu sesi duymak duymak istemiyorum ama mekanik istiyorum o yüzden sessiz diye Red Switch tercihim. Şu an 400 TL'ye Gamepower saber buldum onu mu alalyım yoksa daha iyi bir öneriniz var mı?
Aoc GK500 Outemu Red Switch Mekanik RGB Gaming Klavye fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
En ucuz AOC GK500 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC GK500 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Aoc GK500 Outemu Red Switch Mekanik RGB Gaming Klavye fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Piyasadaki Outemu switch kullanan en üst seviye klavyelerden biridir. Sağlam kasa, uzun ömür, iyi teknik servis, bilek desteği, yeterli parlaklıktaki rgb, kaliteli pcb ve söylenene göre yay sesi olmayan outemular. Tabii yine de yay sesi olan modelleri varmış bilemiyorum artık.