400-500 TL Red Switch sessiz Gaming klavye önerisi

Bütçe
400-500 TL
Bir arkadaş redragon indrah K555 önermişti arasında kaldım.
O blue switch hocam. Eğer sesinden rahatsız olmayacak ve kulaklıksız pc başına oturmayan biriyseniz sorun olmayacaktır. Özellik ve multimedya fonksiyonu bakımından indrah daha doludur.
Aslında değil hocam. Redragon kendi adı altında dustproof ve yay sesi çok az olan modelleri satıyor. Optik outemularda da minimal düzeyde yay sesi. Çok zor değil.

1610694239155.png

Red Switch değil ama güzel klavyedir.

@GtXLaerL attığınız Saber adlı modelin PCB'si kalitesiz, yani basmama yapacaktır. Hydra bir tık daha iyi ancak o da tuşları fırlama yapıyor.
Keşke sadece PCB olsa hocam. Kullanılan switch outemu değil. Metal leaf yerine kaplama plastik yay yerine de bronz kaplama demir yay kullanılmış. Aşırı sesli ve çok kolay bozuluyor switchler. Click sesini veren metal de ne olduğunu anlamadığım bişey. Merdiven altı outemu kullanıp insan kandırıyorlar resmen. Üstelik lube sürünce paslanıyor o metaller nasılsa :D

Keşke sadece PCB olsa hocam. Kullanılan switch outemu değil. Metal leaf yerine kaplama plastik yay yerine de bronz kaplama demir yay kullanılmış. Aşırı sesli ve çok kolay bozuluyor switchler. Click sesini veren metal de ne olduğunu anlamadığım bişey. Merdiven altı outemu kullanıp insan kandırıyorlar resmen. Üstelik lube sürünce paslanıyor o metaller nasılsa :D
Ben o kadar detaylı bilmiyorum malaesef ama söylediğiniz için teşekkürler.

Keşke sadece PCB olsa hocam. Kullanılan Switch outemu değil. Metal leaf yerine kaplama plastik yay yerine de bronz kaplama demir yay kullanılmış. Aşırı sesli ve çok kolay bozuluyor Switch'ler. Click sesini veren metal de ne olduğunu anlamadığım bir şey. Merdiven altı outemu kullanıp insan kandırıyorlar resmen. Üstelik lube sürünce paslanıyor o metaller nasılsa :D

Kullanılan Switch nedir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı