400-600 TL Bluetooth kulaklık önerisi

Yarın attıklarınızı inceleyeceğim. Air 3 HD Deluxe almayı düşünüyorum fakat silikonsuz kulaklık kullanmadım kulağımda durur mu emin değilim.

Hocam bayağı seçenek arttı bana hangisi en iyi gider?
 
Son düzenleme:
Yarın attıklarınızı inceleyeceğim. Air 3 HD Deluxe almayı düşünüyorum fakat silikonsuz kulaklık kullanmadım kulağımda durur mu emin değilim.

Hocam bayağı seçenek arttı bana hangisi en iyi gider?
Yerinizde olsa hazır Hepsiburada indirimi varken Anker r100 alırdım. İlla koyu renk olacak derseniz kendi attığınız kulaklığın da Hepsiburada indirimi var. Hazır indirimdeyken 50 lira ucuza almak daha mantıklı. Yoksa biraz daha para veririm derseniz Air3 de alabilirsiniz.

Aynı paraya Air3 varken JBL Wave almak mantıklı değil bence.


ANC isterseniz bu modele de bakabilirsiniz. Fakat bütçeyi bu kadar arttırmak yerine dediğim gibi Anker r100 fiyatına göre ideal bir model.
 
Son düzenleme:
Yerinizde olsa hazır Hepsiburada indirimi varken Anker R100 alırdım. İlla koyu renk olacak derseniz kendi attığınız kulaklığın da Hepsiburada indirimi var. Hazır indirimdeyken 50 lira ucuza almak daha mantıklı. Yoksa biraz daha para veririm derseniz Air3 de alabilirsiniz.

Aynı paraya Air3 varken JBL wave almak mantıklı değil bence.


ANC isterseniz bu modele de bakabilirsiniz. Fakat bütçeyi bu kadar arttırmak yerine dediğim gibi Anker R100 fiyatına göre ideal bir model.

Ya Anker ya da Air 3 HD Deluxe alacağım. Oyun oynarken Anker gecikme yaşatıyor mu? İkisinden birini alacağım çok kararsızım.
 
Ses kalite farkı çok var mıdır hocam? Son sorum karta parayı yatırdım şu an alacağım. Siz olsanız hangisini alırdınız?
Ben Anker r100 alırdım, aralarında fark olduğundan değil. Fiyatının uygun olmasından. Hazır Hepsiburada'da 50 lira indirim uyguluyorken fiyatına göre en iyisi diyebilirim. Azıcık fazla veririm derseniz Air3'de alabilirsiniz. Tamamen bütçenize bağlı.
 
Ben Anker R100 alırdım, aralarında fark olduğundan değil. Fiyatının uygun olmasından. Hazır Hepsiburada'da 50 lira indirim uyguluyorken fiyatına göre en iyisi diyebilirim. Azıcık fazla veririm derseniz Air3'de alabilirsiniz. Tamamen bütçenize bağlı.

Tamam hocam çok teşekkür ederim. 2 dakika düşünüp hangisini aldığımı söyleyeceğim. Son olarak uygulamaları var mı yani 1 kere basınca sesi artır 2 kere basınca müzik değiştir gibi.
 

Geri
Yukarı